Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

NLA:n Genève-Servette kiinnitti jo kolmannen suomalaispelaajan: ”Äärimmäisen johdonmukainen maalintekijä”

Suomen Teemu Hartikainen Slovakian maalin edessä.
AOP

Leijonien hyökkäyksen vakiokalustoon jo pitkään kuulunut Teemu Hartikainen jatkaa uraansa Sveitsissä NLA:n Genève-Servettessä. Seuranaan miehellä on usea tuttu nimi.

Hyökkääjä Teemu Hartikainen täydentää Sveitsin NLA:ssa pelaavan Genève-Servetten ulkomaalaiskuusikon. Muut ulkomaalaispelaajat ovat hyökkääjä Linus Omark ja puolustaja Henrik Tömmernes Ruotsista, hyökkääjä Daniel Winnik Kanadasta sekä puolustaja Sami Vatanen ja hyökkääjä Valtteri Filppula Suomesta. Hartikainen pelaa numerolla 70.

32-vuotias Hartikainen pelasi viimeiset yhdeksän kautta Venäjän KHL:ssä Salavat Julajev Ufan joukkueessa. Viime kaudella syntyi yhteensä 25 pistettä 42 ottelussa. Mies poistui Venäjältä maan aloitettua Ukrainan-sodan. Muuten miehellä on kokemusta niin Liigasta, Mestiksestä, NHL:stä kuin AHL:stäkin. Maajoukkuepelejä on vyöllä rutkasti ja Hartikainen on myös moninkertainen arvokisamitalisti.

Genève-Servetten urheilujohtaja Marc Gautschi kehui Hartikaista monisanaisesti.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Teemun tervetulleeksi joukkueeseemme. Hän tuntee jo joitakin joukkuetovereitaan ja halusi todella liittyä projektiimme. Teemu on äärimmäisen johdonmukainen maalintekijä ja hän on todistanut sen kaikilla pelaamillaan tasoilla.

– Teemu ei epäröi leikkiä fysiikallaan maalin edessä saavuttaakseen tavoitteensa ja se on harvinainen ominaisuus, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Hartikainen iloitsee tutuista pelikavereista.

– Tämä on minulle mahdollisuus liittyä GSHC:hen ja olen siitä erittäin iloinen. Odotan innolla tapaamistani hyvien ystävieni, kuten Omarkin, Vatasen ja Filppulan kanssa. Perheeni on myös erittäin iloinen tullessaan Sveitsiin, ja odotan innolla tapaamistani kaikkien muiden joukkuekavereiden kanssa ja granaattina olemista!

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL