Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tuorein organisaatio jatkosopimukseen luottohyökkääjän kanssa!

Seattle Krakenin Morgan Geekie
AOP

Seattle Krakenin alumnipelaajiin kuuluva kanadalaishyökkääjä Morgan Geekie on tehnyt organisaation kanssa jatkosopimuksen. Geekie jatkaa seurassa vielä ensi kauden ajan, kun hyökkääjä allekirjoitti uransa arvokkaimman sopimuksen. Hyökkääjällä on kokemusta NHL:stä kolmelta kaudelta.

Seattle Krakenin ehdottomiin runkopelaajiin lukeutuva Morgan Geekie on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen organisaation kanssa. Urallaan tähän mennessä reilut 1,4 miljoonaa dollaria tienannut kanadalainen allekirjoitti 1,4 miljoonan dollarin sopimuksen, joka tuplaa hyökkääjän koko uran tienistit.

Manitoban provinssin, Strathclairin kaupungista kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä on 24-vuotias. Geekie laukoo oikealta puolelta ja monikäyttöinen hyökkääjä. 188 senttiä pitkä hyökkääjä on Carolina Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Hurricanes poimi pelaajan 67. vuorolla.

Geekie teki debyytin NHL:ssä kaudella 2019-20 pelaamalla Hurricanesin riveissä kaksi ottelua. Näissä syntyi hurjasti tehot 3+1 ja saman kauden pudotuspeleissä tilille kertyi kahdeksan ottelua tehoin 0+1. Uransa toisella ja koronan lyhentämällä kaudella Geekie pelasi 36 ottelua Hurricanesin paidassa tehden yhdeksän tehopistettä.

Krakeniin Geekie päätyi laajennusvarauksen kautta. Viime kaudella Krakenin riveissä Geekie sai rutkasti peliaikaa, kun tilille kertyi 73 ottelua ja näissä syntyi 22 tehopistettä. Kanadalainen osallistui myös Suomessa pelattuihin MM-kisoihin ja iski hopeaa voittaneen joukkueen riveissä kymmeneen peliin tehot 1+1.

Krakenin hyökkäys on tulevalle kaudelle tosi laaja, eli kanadalaisen vastuu jäänee todennäköisesti kolmos-nelosketjuun, sillä edellä on enemmän tienaavia sekä lähtökohtaisesti parempia pelaajia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL