Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on NHL:n parhaat vapaana olevat hyökkääjät – Mukana kovia nimiä!

Phil Kessel, Arizona COyotes
AOP

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat ovat olleet käynnissä jo lähes kaksi viikkoa, mutta silti erinomaisia pelaajia on edelleen vailla sopimusta. Tässä artikkelissa Kiekkofani.com kerää parhaat ilman sopimusta olevat hyökkääjät.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat pitävät sisällään usein puolitusinaa karmeita pelaajasopimuksia, kun edellisten kausien näytöillä maksetaan aivan liian suurta rahaa. Tänä kesänä tämä trendi ei ole päässyt vielä valloilleen, sillä pelaajat muutamaa yksittäistapausta lukuunottamatta ovat tehneet säädyllisiä sopimuksia.

Tässä jutussa käydään läpi parhaita hyökkääjiä, jotka ovat vielä tarjolla NHL-joukkueille mikäli palkkatilaa on tarpeeksi ja joukkueet kokevat tarvetta palveluksille.

Keskushyökkääjiin katsottaesa pitää ensimmäisenä nostaa esiin Colorado Avalanchen luottohyökkääjä Nazem Kadri. Kadri neuvottelee oletettavasti jatkosopimuksesta Avalanchen kanssa, mutta hallitseva Stanley Cup -mestari tarvitsee vain lisää palkkatilaa. Toinen mielenkiintoinen keskushyökkäjä on Winnipeg Jetsiä viime kaudella edustanut Paul Stastny. Kokenut kahdensuunnan sentteri teki viime kaudella 71 otteluun 45 tehopistettä ja on varmasti 36-vuotiaanakin hyvä lisä jotain joukkuetta, joka tarvii kolmoskenttään tekijämiehen.

Laitahyökkääjistä on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä mihin Arizona Coyotesia viime kaudet edustanut yhdysvaltalaishyökkääjä Phil Kessel päätyy. Kessel iski viime kaudella 82 otteluun kahdeksan maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Kesselillä on tällä hetkellä todella pitkä teräsmiesputki käynnissä, joten edes sen jatkumisen takia olisi mielenkiintoista nähdä yhdysvaltalainen jossain joukkueessa ensi kaudella.

Pittsburgh Penguinsin riveissä Danton Heinen ja Evan Rodrigues tekivät kovia tehoja viime kaudella. Heinen on varma laitahyökkääjä ja Rodrigues tuo laukaisu-uhan, jolla syntyi 19 maalia viime kauden NHL:ssä.

Heinenin tavoin laadukkaita syvyyshyökkääjiä riittää, sillä keskushyökkääjä Johan Larsson ja monipuolinen Tyler Motte on vielä vapailla markkinoilla. Kokeneempaa kaartia vastaaviin rooleihin edustaa Derek Stepan ja Tyler Pitlick.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL