Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tshekkipuolustaja löysi uuden kodin NHL:ssä – Vyöllään Stanley Cup -mestaruus

New Jersey Devilsin Nico Hischier ja Washington Capitalsin Michal Kempny
AOP

NHL:ssä vapaiden pelaajien markkinat ovat hiljentyneet jo melkolailla, mutta silti uusia sopimuksia syntyy lähes päivittäin. Sunnuntaina vuoden 2018 Stanley Cup -voittaja löysi uuden osoitteen, kun NHL:n tuorein organisaatio teki sopimuksen.

Washington Capitalsin riveissä Stanley Cupia vuonna 2018 juhlinut tshekkipuolustaja Michal Kempny on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Seattle Krakenin kanssa. Kempny tienaa sopimuksellaan 750 tuhatta dollaria kaudesta.

Vuonna 1990 Holodinin kaupungissa, tshekissä syntynyt vasemmalta laukova puolustaja on NHL:n varaamaton pelaaja. Ensimmäisen sopimuksen 31-vuotias peruspuolustaja teki Chicago Blackhawksin kanssa toukokuussa 2016. Blackhawksissa reilun kauden aikana puolustajalle kertyi vain 81 ottelua ennen kauppaa Capitalsiin kesken kauden 2017-18, joka päättyi Stanley Cup -mestaruuteen.

Capitals maksoi puolustajasta ehdollisen kolmannen kierroksen varausvuoron, jolla Blackhawks varasi lopulta Linus Karlsson nimisen ruotsalaishyökkääjän. Karlsson teki sopimuksen Vancouverin Canucksin kanssa toukokuussa vapaana pelaajana.

Kolme viimeistä kautta Kempny on pelannut Capitalsin riveissä, mutta kahdella viimeisellä kaudella pelejä kertyi myös AHL:n puolella Hershey Bearsissa. NHL-uransa aikana pelejä Kempnylle on kertynyt 247 kappaletta ja näissä on syntynyt 63 tehopistettä. Pudotuspelejä tshekille on kertynyt 30 kappaletta ja pisteitä näissä on tullut kuusi. 24 ottelua vyölle kertyi Stanley Cupiin päättyneissä pudotuspeleissä.

Sopimuksen myötä Kempny tuo kilpailua lisää Krakenin pakistoon vasemmalle puolelle, jossa on tällä hetkellä vain Jamie Oleksiak ja Carson Soucy NHL-mitat täyttäviä puolustajia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL