Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Entinen Liiga-tähti siirtyy KHL:n

Slovakian paidassa Michal Kristof
AOP

Urallaan Liigassa useamman kauden pelannut slovakialaishyökkääjä siirtyy ensi kaudeksi KHL:n pelaamaan. Slovakialaishyökkääjä on tehnyt sopimuksen yhden koko sarjan heikoimman joukkueen kanssa, jossa on luvassa paljon vastuuta. Hyökkääjä edusti maataan viime vuonna niin olympialaisissa kuin MM-kisoissakin.

Liigasta jääkiekkofaneille tuttu slovakialaishyökkääjä Michal Kristof siirtyy ensi kaudeksi KHL:n pelaamaan. Kristof on tehnyt sopimuksen Admiral Vladivostokin kanssa. Sopimus Admiraliin on yhden kauden mittainen.

28-vuotias Kristof on 175 senttiä pitkä taitava slovakialainen, joka on kotoisin Nitran kaupungista. Kristof siirtyi Suomeen ja Vaasaan Sportin riveihin pelaamaan jo alle 20-vuotiaana. Sportissa Kristof oli tekemässä Liiga-nousua kaudeksi 2014-15, mutta vietti kaudet 2014-16 kuitenkin Mestiksessä.

Suomesta hyökkääjä palasi kotimaahansa ja kotikaupunkinsa HK Nitran riveihin kahdeksi kaudeksi ja iski yli piste per peli tahdilla tehoja kaudella 2017-18. HK Nitrasta hyökkääjä siirtyi Oulun Kärppiin, jossa vierähti kaudet 2018-21. 165 peliin Kärpissä Kristof iski yhteensä 28 maalia ja 83 tehopistettä.

Viime kaudella slovakialainen kiekkoili Tshekin Extraliigassa HC Kometa Brnon riveissä. 42 peliin syntyi 30 tehopistettä. Maajoukkueessa Kristof esiintyi myös ja teki olympialaisissa seitsemään peliin yhden maalin sekä MM-kisoissa kahdeksaan peliin tehot 1+5.

Admiralissa on ensi kaudella Kristofin lisäksi latvialaishyökkääjä Nikolajs Jelisejevs, kanadalaispuolustaja Colby Williams ja tshekkipuolustaja Libor Sulak ulkomaalaisista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL