Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Pohjois-Amerikkalaisia jälleen KHL:n – ”Uskomatonta!”

Jeremy Bracco DEL-liigassa.
AOP

KHL:n marssii edelleen erittäin paljon ulkomaalaisia pelaajia, vaikka viime kauden jälkeen Venäjän pääsarjasta pelaajakato oli päällä ulospäin. Tällä kertaa Kazakstanin pääkaupungista Nur-Sultanista tuleva Barys Nur-Sultan on tehnyt kahden Pohjois-Amerikkalaisen pelaajan kanssa sopimukset ensi kaudesta.

Kazakstanin paras jääkiekkojoukkue, KHL:ssä pelaava Barys Nur-Sultan on tehnyt kahden ulkomaalaispelaajan kanssa sopimuksen. Barysin riveihin siirtyy ensi kaudeksi hyökkääjä Jeremy Bracco ja puolustaja Jesse Graham.

New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva 180 senttiä pitkä laitahyökkääjä Bracco on Toronto Maple Leafsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2015. Bracco ei urallaan ole NHL:ssä pelannut peliäkään, sillä ammattilaisvuodet Kanadassa menivät Toronto Marliesin riveissä AHL:ssä. AHL:stä Braccon matka jatkui Liigaan ja Kuopion KalPan riveihin, jossa 24 peliin syntyi 17 pistettä. Viime kaudella Bracco kiekkoili Saksan DEL-liigan Krefeld Pinguinen riveissä ja iski 54 peliin 54 tehopistettä.

Oikealta puolelta laukova 183 senttinen kanadalaispuolustaja Graham on kotoisin Oshawan kaupungista, Ontarion provinssista. Graham on New York Islandersin varaama pelaaja kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Graham päätyi Islandersin varaamaksi kuudennella kierroksella. NHL-varauksesta huolimatta puolustaja ei ole NHL:ssä pelannut vaan ura Pohjois-Amerikassa on mennyt AHL:ssä ja ECHL:ssä pelatessa juniorivuosien jälkeen. Utica Cometsista Graham siirtyi Slovakian pääsarjan kautta KalPaan reiluksi kaudeksi. Viime kaudella Braccon tavoin Graham pelasi Saksassa, mutta edusti Augsburger Pantheria.

Barysissa pelaa ulkomaalaisista Braccon ja Grahamin lisäksi kaksi pelaajaa. Kanadalaissentteri Linden Vey ja yhdysvaltalaishyökkääjä Anthony Louis.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL