Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Markus Granlund jatkaa uraansa Keski-Euroopassa – Samassa joukkueessa kaksi muutakin suomalaista

Markus Granlund hyökkääjä Lugano
AOP

Leijonien luottohyökkääjiin kuuluva Markus Grandlund jatkaa uraansa Sveitsin NLA:ssa Luganossa. Viime kausi jäi miehellä kesken Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan vuoksi.

Sveitsin NLA:ssa viime kaudella puolivälierissä tippunut Lugano on haalinut tälle kaudelle rutkasti suomalaisosaamista, kun hyökkääjä Markus Granlund liittyy maalivahti Mikko Koskisen ja puolustaja Oliwer Kasken seuraan.

Granlund on pelannut hienon ammattilaisuran. Laser HT:n kasvatti on pelannut tehokkaasti niin Liigassa, Mestiksessä, NHL:ssä, AHL:ssä kuin KHL:ssäkin. Mies on edustanut useaan otteeseen myös Suomea ja oli Pekingin talviolympialaisissa mukana voittamassa Leijonien ensimmäistä olympiakultaa.

Viimeiset kaksi kautta Granlund on pelannut KHL:ssä Salavat Julajev Ufassa. Yhteensä 100 ottelussa syntyi yhteensä 99 tehopistettä. Viime kaudella mies poistui Venäjältä kesken kauden Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan vuoksi.

Luganon GM Hnat Domenichelli kehui uutta pelaajaansa runsassanaisesti.

– Markus on laadukas hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Odotamme hänen ottavan tärkeän roolin joukkueessa seuraavien kahden kauden aikana. Toivotamme innolla hänet tervetulleeksi Luganoon uudelle kaudelle.

Luganon muut ulkomaalaisvahvistukset ovat yhdysvaltalaishyökkääjä Mark Arcobello sekä kanadalaishyökkääjät Daniel Carr ja Troy Josephs.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL