Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n paha poika sai jatkosopimuksen! – Miljoonia takataskuun heti

Edmonton Oilersin Evander Kane sai yhden ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:ssä vapaat markkinat käynnistyvät keskiviikkona Suomen aikaa kello 19.00 ja jälleen on yksi potentiaalinen nimi pois listoilta. Edmonton Oilers sai tehtyä lopultakin jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Evander Kanen kanssa. Kane jatkaa pitkään joukkueen riveissä ja saa ensimmäisten sopimusvuosien aikana ison tukun rahaa takataskuun.

Edmonton Oilers teki talvella sykähdyttävän siirron, kun joukkue hankki NHL:n vapailta markkinoilta vuoden mittaisella sopimuksella Evander Kanen. Kane nousi Oilersin kärkiketjuissa hyvään valoon tekemällä ison kasan maaleja Connor McDavidin rinnalla. Kanadalaishyökkääjästä olisi tullut vapaa agentti tekemään sopimuksen mihin tahansa seuraan keskiviikkona, mutta hyökkääjä rustasi jatkosopimuksen pitkien neuvottelujen jälkeen Oilersiin.

Kane jatkaa Oilersissa seuraavat neljä kautta ja tienaa tänä aikana 20,5 miljoonaa dollaria. Ensimmäisellä kaudella Kane tienaa peruspalkkaa 750 tuhatta dollaria ja sai välittömästi allekirjoitusbonuksia 5,5 miljoonaa. Kanadalaishyökkääjällä on tunnetusti ollut taloudellisia ongelmia viimeisten vuosien ajalta, joten 5,5 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus määritteli varmasti isoa osaa jatkosopimusta tehdessä.

Kane tiedotti omasta jatkosopimuksestaan itse ja kiitti Oilersia heidän tarjoamastaan sopimuksesta talvella, sekä mahdollisuudesta jatkaa uraansa seurassa, jolla mahdollisuus menestykseen.

Tällä hetkellä Oilersilla on tilaa 15 miljoonaa dollaria, mutta tilaa saattaa tulla enemmän, kun Oscar Klefbomin ja Mike Smithin sopimukset menevät LTIR-listalle, eli he eivät pelaisi ensi kaudella. Oilersin tulisi hankkia vielä maalivahti ensi kaudelle vapailta markkinoilta ja kiinnittää rajoitetut vapaat agentit Jesse Puljujärvi, Kailer Yamamoto sekä Ryan McLeod jatkosopimuksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL