Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti testaa vapaat markkinat – ”Emme olisi voineet tehdä enempää”

Calgary Flamesia edustanut Johnny Gaudreau päätyi vapaille markkinoille.
AOP

NHL:n vapaat markkinat käynnistyvät keskiviikkona Suomen aikaa kello 19.00. Vapaiden markkinoiden kuumin nimi on Calgary Flamesista eteenpäin siirtyvä Johnny Gaudreau. Gaudreau ilmoitti tiistaina entiselle työnantajalleen ettei ole enää jatkamassa seuran palveluksissa. Gaudreau haluaa siirtyä Calgarysta eteenpäin ja suuntana on todennäköisesti Pohjois-Amerikan itärannikko.

NHL:n pistepörssin kärkipäähän viime kaudella kuulunut Johnny Gaudreau jatkaa uraansa toisaalla. Gaudreau on hylännyt kaikki Calgary Flamesin tekemät sopimustarjoukset, joista viimeisin oli kahdeksan vuoden mittainen jatkosopimus arvoltaan 80 miljoonaa dollaria. Gaudreau ei yksinkertaisesti halunnut jatkaa uraansa Flamesissa vaan haluaa lähemmäksi perhettään.

– Meillä oli pitkä keskustelu Johnnyn kanssa ja se oli tosi tunteikas, kertoi GM Brad Treliving.

Gaudreau teki menneellä kaudella 40 maalia ja yhteensä 115 tehopistettä. Raha ei määritellyt hyökkääjän tulevaisuutta. Gaudreaun potentiaalisina kohteina pidetään Philadelphia Flyersia, New York Islandersia ja New Jersey Devilsiä. Devilsillä on välittömästi tilaa yhdysvaltalaisen sopimukselle.

– Me teimme kaiken mahdollisen organisaationa, jotta Gaudreau olisi pysynyt täällä. Tämä oli Johnnylta täysin perhekeskeinen ratkaisu ja me kunnioitamme tätä täysin. Gaudreausta tulee isä muutaman kuukauden sisään. Me haluamme toivottaa hänelle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää jatkoon.

Gaudreaun lähtö jättää pitkän loven joukkueeseen, mutta Flamesin on pystyttävä tekemään seuraavaksi jatkosopimukset kahden rajoitetun vapaan agentin eli Matthew Tkachukin ja Andrew Mangiapanen kanssa. Kumpikin hyökkääjä on tärkeitä palasia nyt ja tulevaisuudessa Flamesille.

– Tämä on paskin osuus tässä hommassa, kun hyvät pelaajat lähtevät, mutta meidän on mentävä eteenpäin. Meidän täytyy nyt vetää syvään henkeä ja pohtia mitä teemme jatkossa, kommentoi Treliving.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL