Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä teki merkittävän jatkosopimuksen! – ”Sopimuksissa vielä veivattavaa”

Reilly Smith on jatkamassa Vegas Golden Knightsissa.
AOP

NHL:ssä monien suureksi yllätykseksi tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Vegas Golden Knights on tehnyt merkittävän sopimuksen. Golden Knights on tehnyt jatkosopimuksen joukkueen kärkiketjujen kanadalaishyökkääjän kanssa hieman yllättäen. Joukkueella on palkkakaton kanssa äärimmäisen tiukat oltavat, joten sopimus tarkoittaa sitä, että Golden Knights tulee tekemään siirtoja kesällä.

Vegas Golden Knights on Dailyfaceoff-sivuston toimittaja Frank Seravallin mukaan tehnyt suullisen jatkosopimuksen Reilly Smithin kanssa. Smith on kirjoittamassa Seravallin mukaan kolmen vuoden jatkosopimusta Golden Knightsiin ja sopimuksen kokonaisarvon uskotaan olevan noin 15 miljoonaa dollaria.

Smithin viimeisin sopimus päättyi tähän kauteen. Tuolla sopimuksella laitahyökkääjä tienasi viisi miljoonaa dollaria kaudesta ja sopimus oli viiden vuoden mittainen. Mikäli tämä uusi sopimus tulee voimaan, niin kanadalainen jatkaa käytännössä samalla palkalla jatkossakin NHL:n toiseksi nuorimman organisaation riveissä.

31-vuotias kanadalaishyökkääjä on Dallas Starsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Torontosta kotoisin oleva Smith varattiin Starsiin numerolla 69. Urallaan Smith pelasi yhteensä 40 ottelua Starsin riveissä kahden kauden aikana ennen kuin hän siirtyi Starsista osana Tyler Seguin -kauppaa Boston Bruinsiin. Bruinsissa pelejä kertyi 163 kappaletta ennen siirtoa Florida Panthersiin jossa hyökkääjä vietti kaksi kautta ennen päätymistään Golden Knightsin riveihin.

Golden Knightsiin Smith päätyi pelaajakaupassa, josta Vegas maksoi neljännen kierroksen varausvuoron Panthersille ennen NHL:n laajennusvarausta. Urallaan Smith on pelannut NHL:ssä yhteensä 686 ottelua ja tehnyt näissä 417 tehopistettä. Parhaalla kaudella on syntynyt 60 tehopistettä 67 otteluun. Parhaalla kaudellaan maaleja Smith on tehnyt 27 kappaletta.

Smithin sopimuksen myötä Golden Knights on roimasti palkkakaton yli, joten joukkueen odotetaan tekevän merkittäviäkin siirtoja ennen ensi kautta, Liipasimella ovat melko varmasti Max Pacioretty, Jonathan Marchessault ja puolustaja Alec Martinez sekä ehkä ykkösmaalivahti Robin Lehner.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL