Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n superlupaukset hurjassa iskussa Memorial Cupissa – ”Dallasissa, Anaheimissa ja Edmontonissa juhlitaan!”

Edmonton Oilersin varaus Xavier Bourgault on ollut tehokas Memorial Cupissa.
AOP

Kanadan junioriliigojen WHL:n, QMJHL:n ja OHL:n mestaruusturnausta Memorial Cupia pelataan tällä hetkellä Saint Johnin kaupungissa, itäisessä Kanadassa New Brunswickin provinssissa. Jääkiekkopyhättö Montrealista on matkaa St. Johnin kaupunkiin reilut 700 kilometriä, joten kaupunki on melko kaukana kaikesta. Turnauksessa on mukana neljä joukkuetta. Järjestävän kaupungin St. John Sea Dogsin lisäksi turnauksessa pelaa WHL:n mestari Edmonton Oil Kings, QMJHL:n mestari Shawinigan Cataractes ja OHL:n mestari Hamilton Bulldogs.

Canadian Hockey Leaguen eli lyhennettynä CHL:n vuosittaista mestaruusturnausta Memorial Cupia on pelattu nyt kaksi alkulohkokierrosta. Turnauksessa kaikki joukkueet pelaavat kertaalleen toisiaan vastaan. Lohkon voittaja pääsee suoraan loppuotteluun. Alkulohkon kakkonen ja kolmonen pelaavat välierän josta voittaja etenee finaaliin. Neljänneksi sijoittuneen turnaus päättyy alkulohkoon.

Tällä hetkellä turnauksessa on varmaa se, että QMJHL:n joukkueet Shawinigan Cataraches ja isäntäjoukkue St. John Sea Dogs pelaavat loppupeleissä. Edmonton Oil Kings ja Hamilton Bulldogs taistelevat omassa keskinäisessä ottelussa kolmannesta paikasta. Oil Kingsille riittää ottelusta toki tasapeli kolmannen sijan varmistamiseen.

Turnauksessa jo NHL:n varatut huippuhyökkääjät ovat olleet äärimmäisen tehokkaalla pelipäällä. Edmonton Oilersin varaama kanadalaishyökkääjä Xavier Bourgault johtaa pistepörssiä 2+3 tehoin. Bourgaultin joukkuekaveri, Dallas Starsin entinen ykköskierroksen varaus Mavrik Bourque on pistepörssin jaetulla toisella sijalla tehoilla 1+4.

Hamilton Bulldogsia edustava ja jo NHL-debyytin tehnyt Anaheim Ducksin paidassa tehnyt Mason McTavish on tehnyt vasta yhden maalin koko turnauksessa. McTavish iski OHL:n runkosarjassa 38 pistettä 21 otteluun ja pudotuspeleissä 29 tehopistettä 19 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL