Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähde: Kanadalainen NHL-supertähti jatkamassa sittenkin uraansa!

Patrice Bergeron
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella Carolina Hurricanesia vastaan seitsemän ottelun taistelun jälkeen tippunut Boston Bruins on saamassa hienoja uutisia. Bruinsin pitkäaikainen ykkössentteri Patrice Bergeron on jatkamassa eri lähteiden mukaan uraansa vielä ensi kauden ajan. Bergeronin uran jatko oli pudotuspelien päättymishetkellä epävarma, mutta hyökkääjä on mitä ilmeisemmin pyörtänyt lopettamispäätöksensä.

Boston Bruinsin pitkäaikainen kapteeni ja ykkössentteri, kanadalainen Patrice Bergeron on jatkamassa uraansa. Tämän lähteen takana on toimittaja Joe McDonald, joka kertoi varhain perjantaina Suomen aikaa Twitterissä asiasta. McDonaldin väitteelle oman vahvistuksensa antoi Athleticin toimittaja Pierre LeBrun.

Bergeron on edustanut NHL-uransa aikana vain ja ainoastaan Bruinsia. Bergeron ilmoitti kauden päättyessä, että mikäli ura jatkuu, niin ainut mahdollinen organisaatio on Bruins, mutta hän halusi samalla myös aikaa pohtia päätöstään.

Ancienne-Loretten kaupungista, Quebecin provinssista kotoisin oleva 37 vuotta heinäkuussa täyttävä kanadalaishyökkääjä on Bruinsin toisen kierroksen varaus kesän 2003 NHL:n varaustilaisuudesta. Bruins poimi keskushyökkääjän koko varaustilaisuuden 45. pelaajana. Urallaan Bergeron on pelannut 1216 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 982 tehopistettä. Menneellä kaudella Bergeron pelasi 73 ottelua ja iski näissä tehot 25+40.

Palkintoja Bergeron on voittanut urallaan useita, mutta Stanley Cupin vain kertaalleen, kun vuonna 2011 Bruins kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Vancouver Canucksin voitoin 4-3. NHL:n parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavan Selke Trophyn Bergeron on voittanut viidesti ja viimeksi tällä kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL