Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nazem Kadrista jatkoeräsankari – Turku enää voiton päässä Stanley Cup -voittajasta!

Colorado Avalanche juhlii maalia.
AOP

Stanley Cup -finaaleissa Colorado Avalanche otti jo kolmannen voittonsa ja on enää yhden voiton päässä mestaruudesta. Avalanche nousi hienosti tappioasemasta voittoon Tampa Bay Lightningia vastaan neljännessä pelissä ja siirtyi sarjassa voitoin 3-1 -johtoon. Joukkueen suurin sankari oli kanadalaishyökkääjä Nazem Kadri, joka iski voittomaalin. Ottelusarjan viides peli pelataan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Denverissä.

Colorado Avalanche otti komean 3-2 -voiton Tampa Bay Lightningista vieraskaukalossa. Avalanche otti voiton ensimmäisessä jatkoerässä syntyneellä Nazem Kadrin maalilla. Kadri palasi kokoonpanoon tähän otteluun reilun kahden viikon tauon jälkeen. 18 päivää sitten hyökkääjän peukalo operoitiin, kun se sai iskun Edmonton Oilersia vastaan pelatussa kolmannessa NHL:n läntisen konferenssin finaaliottelussa.

Avalanche oli ottelussa kahdesti tappiolla, mutta löysi aina tavan nousta pelissä tasoihin ja lopulta ohi. Lighning siirtyi heti ottelun ensimmäisellä minuutilla johtoon, kun Anthony Cirelli lakaisi maalin edestä kiekon ohi hyvä pelin pelanneen Darcy Kuemperin. Vieraat tulivat tasoihin Nathan MacKinnonin ylivoimamaalilla toisessa erässä, johon Mikko Rantanen saalisti syöttöpisteen.

Toisen erän jälkeen ottelussa oltiin kuitenkin Lightningin johdossa, kun Victor Hedman iski huikealla yksilösuorituksella kotijoukkueen takaisin johtoon. Kolmannen erän alussa Avalanche sai tärkeän tasoitusmaalin, kun maalin edustalla kiekko pomppi lopulta Andrew Coglianon kautta ohi Andrei Vasilevskiyn.

Kolmannen erän loppu oli kotijoukkueen, mutta Lightning ei onnistunut maalinteossa. Jatkoerässä sen sijaan Avalanche löysi jälleen jalat ja oli hallitsevampi osapuoli. Lopulta muutaman loistavan maalintekopaikan jälkeen Kadri iski ratkaisun puolittaisesta läpiajosta ja vei sarjan katkolle Denveriin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL