Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida Panthersille uusi päävalmentaja! – Laittaa viisikkopelin kuntoon

Paul Maurice on palkattu NHL-seura Florida Panthersin uudeksi päävalmentajaksi.
AOP

Winnipeg Jetsiä viimeiset kaudet valmentanut Paul Maurice on palkattu Florida Panthersin uudeksi päävalmentajaksi. Maurice korvaa tehtävässä Andrew Brunetten, joka toimi joukkueen väliaikaisena päävalmentajana Joel Quennevillen jäätyä sivuun tehtävistä. Maurice jäi kesken viime kauden sivuun Jetsin päävalmentajan paikalta työuupumuksen takia.

Viime kaudella NHL:n runkosarjassa eniten pisteitä kerännyt Florida Panthers on palkannut uuden päävalmentajan. Panthers palkkasi uudeksi päävalmentajaksi kokeneen Paul Mauricen, joka on urallaan valmentanut lukuisia NHL-joukkueita. Lähteiden mukaan Mauricen sopimus olisi kolmen vuoden mittainen.

Kauden 2001-02 päätteeksi Maurice valmensi Carolina Hurricanesin Stanley Cup -finaaleihin, mutta Detroit Red Wings oli parempi.

Hurricanesin lisäksi Maurice on yli 20 vuotisen NHL:n valmennusuransa aikana toiminut Toronto Maple Leafsin päävalmentajana. Hurricanesia Maurice on valmentanut kahteen otteeseen.

Panthersin erinomainen runkosarja kääntyi pudotuspeleissä ikävään päätökseen. Ensimmäisellä kierroksella Andrew Brunetten valmennuksessa pelannut joukkue kaatoi Washington Capitalsin kuudessa pelissä, mutta hävisi suoraan neljässä Tampa Bay Lightningille. Brunetten alaisuudessa Panthers oli tehokas, mutta viisikkopelissä joukkue jäi piippuun pahasti. Tähän Maurice tuo muutoksen ja sen tietää myös GM Bill Zito.

– Paulin kokemus on juuri sellaista mitä haemme tähän joukkueeseen ja on hienoa saada hänet meidän päävalmentajaksi.

Eri lähteiden mukaan myös entinen päävalmentaja Brunette olisi valmis jatkamaan organisaation palveluksissa jatkossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL