Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-joukkue haali ulkomaalaisia – Outoja ratkaisuja!

Avangardin pelaajia juhlimassa maalia.
AOP

KHL:n kestomenestyjä Avangard Omsk on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja, kun ensi kaudella Venäjän sodasta huolimatta joukkueessa pelaa kolme ulkomaalaista. Joukkue teki jatkosopimuksen kanadalaissentterin kanssa ja hankki toisesta KHL-seurasta hyökkääjän riveihinsä. Lisäksi NHL:stä yksi eurooppalainen puolustaja siirtyy Avangardin riveihin, jota vielä viime kaudella valmensi Bob Hartley.

Toissa kauden Gagarin Cup -mestari Avangard Omsk on haalimassa kolme ulkomaalaista ensi kauden joukkueeseen. Avangard on tehnyt jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Corban Knightin kanssa. Sen lisäksi Avangard hankki Lokomotiv Jaroslavlin riveistä Reid Boucherin ja NHL:stä slovakialaispuolustaja Christian Jarosin.

Knightin jatkosopimus on kahden vuoden mittainen, mutta yhdysvaltalaishyökkääjä Boucherin ja slovakialaispuolustaja Jarosin sopimukset ovat vain ensi kauden mittaisia.

KHL:stä poistui käytännössä kaikki Kazakstanin, Venäjän ja Valko-Venäjän ulkopuoliset pelaajat kesken viime kauden. Syynä tähän on Venäjän suorittama sota Ukrainaan. Suomalaisista ainoastaan Traktor Tsheljabinskia edustava Teemu Pulkkinen on vielä sopimuksessa nykyisen seuransa kanssa ja on suurella todennäköisyydellä Traktorin hyökkääjä myös ensi kaudella.

Vielä viime kaudella joukkuetta edusti suomalaisista puolustaja Oliwer Kaski ja Ville Pokka. Tämän lisäksi joukkueen ykkösmaalivahtina torjui tshekin maajoukkuemaalivahti Simon Hrubec ja kärkihyökkääjänä maaleja takoi slovakialainen Peter Cehlarik. Näistä pelaajista Sveitsiin ovat matkanneet Kaski, Hrubec ja Cehlarik. Ruotsiin ja Färjestad BK:n riveihin siirtyy MM-kultaa Suomen paidassa keväällä voittanut Pokka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL