Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Tapparalta jättimäinen hankinta – KHL-tähti palaa Tampereelle

Niko Ojamäki Tapparan paidassa.
AOP

Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara julkaisi kovan hankinnan. Juhannuksen aaton aattona Tappara tiedotti tehneensä sopimuksen KHL-hyökkääjä Niko Ojamäen kanssa, joka palaa Tapparaan Vitjaz Podolskin riveistä. Viimeisimmän Tappara-visiitin jälkeen Ojamäki on pelannut kaksi kautta ulkomailla.

Tampereen Tappara on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Niko Ojamäen kanssa. 27-vuotias Ojamäki edusti Tapparaa aiemmin kolmella kaudella vuosien 2017–20 aikana.

Kaudella 2020-21 porilaislähtöinen laituri edusti SHL:n Linköping HC:tä, jossa pelatuissa 48 ottelussa hän teki pisteet 5+11. Siirto KHL:n Vitjaz Podolskiin kuitenkin räjäytti erityisesti hänen maalituotantonsa ilmiliekkeihin, kun hän takoi hurjat 29 osumaa voittaen koko sarjan maalikuninkuuden. Yhteensä hän takoi 48 runkosarjaottelussa tehot 43 tehopistettä.

Menneellä kaudella Ojamäki pääsi juhlimaan Leijonissa historiallista olympiakultaa. Hän pelasi Pekingin talvikisoissa yhden ottelun, josta mukaan tarttui syöttöpiste. Ojamäki on myös voittanut urallaan maailmanmestaruuden vuonna 2019.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL