Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigatähdille NHL-sopimuksia!

Markus Nurmi TPS:n kultakypärä
AOP

Liigassa vahvaa jälkeä tehneet laitahyökkääjät Ville Petman ja Markus Nurmi ovat tehneet kumpikin NHL:n tulokassopimukset. Petman allekirjoitti sopimuksen Seattle Krakenin kanssa ja isokokoinen Nurmi teki sopimuksen Nashville Predatorsiin. Kummallakin hyökkääjällä on edelleen lähtökohtaisesti Liiga-sopimukset voimassa.

Seattle Kraken on tehnyt Lappeenrannasta kotoisin olevan suomalaishyökkääjä Ville Petmanin kanssa kahden vuoden mittaisen tulokassopimuksen. 22-vuotias Petman allekirjoitti kokonaisarvoltaan 1,85 miljoonan dollarin sopimuksen torstaina.

NHL:n varaamaton 178 senttinen laitahyökkääjä on kahdella edellisellä kaudella edustanut SaiPaa Liigassa tehnyt 99 otteluun yhteensä 41 tehopistettä. Liigassa hyökkääjä löi läpi kaudella 2019-20, kun Rauman Lukon riveissä syntyi 40 peliin kahdeksan pistettä. Viime vuonna hyökkääjä pelasi myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa seitsemän kamppailua ja teki yhden maalin. Menneen kauden aikana Petman debytoi myös maajoukkueessa pelaten Leijona-paidassa kahdeksan peliä.

Ruskolta lähtöisin oleva Markus Nurmi on kirjoittanut vuoden mittaisen sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Nurmen sopimuksen arvo on 925 tuhatta dollaria ja se sisältää 92,5 tuhatta dollaria allekirjoitusbonuksia.

Nurmi oli alunperin Ottawa Senatorsin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2016, mutta tuo varaus meni umpeen tänä keväänä. Oikealta laukova 23-vuotias isokokoinen 193 senttiä pitkä Nurmi on pelannut Liigassa vahvasti viime kausina. Nurmi on kuulunut Turun Palloseuran kärkihyökkääjiin ja muodostanut vaarallisen ykköskentän yhdessä Juuso Pärssisen kanssa. Pärssinen on myös Predatorsin sopimuksen alla kiekkoleva pelaaja.

Menneellä kaudella Nurmi iski 56 peliin runkosarjassa 20 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä. Kolmen edellisen Liiga-kauden aikana viulu on Turussa soinut Nurmen toimesta yhteensä 52 kertaa. Kevään pudotuspeleissä Nurmi iski 18 otteluun 19 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga