Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay teki sen taas! – Venäläiset Rangersin turmana

Tampa Bay Lightningin Mikhail Sergachev tuulettaa maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin itäisen konferenssin finaalien viides kamppailu New Yorkin Madison Square Gardenissa New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välillä. Ottelu oli äärimmäisen tiukka ja lopulta voittaja ratkesi vasta päätöserässä hallitsevan mestarin eduksi. Ottelusarjan kuudes ja mahdollisesti ratkaiseva peli pelataan sunnuntain vastaisena yönä.

Tampa Bay Lightning otti NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa kolmannen voiton putkeen kaataen New York Rangersin 3-1 -lukemin. Lightning siirtyi näin ottelusarjassa voitoin 3-2 -johtoon ja joukkueella on paikka lyödä sarja katki kotiyleisön edessä.

Jon Cooperin valmentaman joukkueen suurimmat sankarit tulivat jälleen kerran Venäjältä, kun ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskiy otti eleettömät 24 torjuntaa ja Mikhail Sergachev järjesteli 1-1-, ja 2-1 -maalit. 2-1 -maali merkittiin Ondrej Palatin nimiin, jonka polvesta venäläispuolustajan laukoma kiekko muutti hieman suuntaa, kun peliaikaa oli vaivaiset 1.50 jäljellä. Loppulukemat tyhjiin naulasi Brandon Hagel.

Rangersin ainokaisesta ottelun toisessa erässä vastasi puolustaja Ryan Lindgren, joka iski kevään toisen osumansa. Igor Shesterkin pelasi loistavan ottelun Rangersin maalilla, mutta ei voinut kahdelle maalille mitään. Venäläiselle kertyi 25 torjuntaa.

Pelit kestää 60 minuuttia, Rangers

Ottelussa maalittoman avauserän jälkeen maalihanat aukesivat toisessa erässä. Rangersin ottelussa johtoon vei puolustaja Lindgren, jonka veto yllätti maskissa olleen Vasilevskiyn pienestä kulmasta. Kotijoukkue ei erästä kuitenkaan päässyt johtoasemassa tauolle, sillä Lightningin venäläispuolustaja Sergachevin laukaus painui siniviivasta ohi Shesterkinin. Venäläismaalivahti oli tilanteessa pahasti maskissa eikä kyennyt reagoimaan laukaukseen ajoissa.

Toisessa erässä Lightning pääsi yrittämään maalintekoa kahdesti ylivoimalla ja Rangers kertaalleen. Isompia maalintekopaikkoja kumpikaan joukkue ei pakkopelin aikana kyennyt luomaan.

Ottelun päätöserässä paremmat maalintekopaikat menivät kotijoukkueen nimiin, mutta Rangersin viimeistely ontui.

Pelille saatiin lopulta ratkaisu 110 sekuntia ennen päätössummeria, kun Lightningin ykköskenttä pääsi pyörittämään peliä hyökkäyspään aloituksen jälkeen. Maalitilanteessa kiekko pelattiin päädyn kautta viivaan, josta Sergachev laukoi kiekon kohti maalia ja peliväline päätyi Palatin kautta täydellisessä maskissa olleen Shesterkinin ohi.

Vajaa minuutti ennen loppua Hagel naulasi pelin loppulukemat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL