Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti palaamassa kokoonpanoon? – ”Nyt olemme edenneet tilanteeseen…”

Tampa Bay Lightningin Brayden Point maalintekopaikassa, Toronto Maple Leafsin Jack Campbell torjuu.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on edetty siihen pisteeseen, että pelejä on jäljellä maksimissaan kymmenen. NHL:n itäisen konferenssin finaalit siirtyivät 2-2 -voitoissa New Yorkiin ja perjantain vastaisena yönä on luvassa viides peli. Jatkossa New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välinen sarja pelataan paras kolmesta menetelmällä. Lightning on eri huhujen mukaan lähellä saada supertähtensä kokoonpanoon viidenteen otteluun.

Tampa Bay Lightning oli jo pahasti sillassa New York Rangersia vastaan NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa. Lightning oli ottelusarjaa tappiolla voitoin 2-0 ja kolmatta peliä tappiolla samoin lukemin 30 peliminuutin jälkeen. Siitäkin huolimatta kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut joukkue nousi tasoihin ja lopulta ohi kaventaen sarjan. Tampassa pelattujen otteluiden jälkeen ottelusarja on tasoissa.

Lightning on joutunut tulemaan toimeen ilman kanadalaistähti Brayden Pointia Toronto Maple Leafsia vastaan pelatun seitsemännen pelin jälkeen. Point loukkaantui ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa ottelussa eikä pystynyt pelaamaan Florida Panthersia vastaan toisella kierroksella.

Lightning selvitti tiensä toki neljässä pelissä jatkoon, joten Pointia ei joukkue juuri tarvinnutkaan. Mikäli Lightning nyt hoitaa itäisen konferenssin finaalisarjan nimiinsä, niin Stanley Cup -finaaleissa Colorado Avalanchea vastaan kanadalaiselle olisi paljonkin käyttöä.

Point on harjoitellut yksikseen viimeisen viikon ajan ja paluu alkaa olla lähellä. Jon Cooper pohti tilannetta ennen viidettä peliä eikä ainakaan suoraan sanonut, että Point ei varmuudella pelaisi.

– En voi rehellisesti vastata kysymykseen nyt. En tiedä. Nyt olemme edenneet tilanteeseen, jossa kaikki on mahdollista. Olisin toki yllättynyt, jos hän pelaisi viidennessä pelissä, mutta nyt en enää voi sanoa, että hän varmasti olisi poissa kokoonpanossa, Cooper kiteytti.

Lightning valmistautui konferenssin finaaleihin ajatuksella, että Point ei pelaisi.

– Asiat voivat muuttua suuntaan tai toiseen. Hänen suhteen piti olla epäileväinen, koska kyseessä oli kuitenkin merkittävä loukkaantuminen. Mitä pidemmälle sarja etenee, niin sitä lähemmäksi Pointin paluu tulee.

Ottelusarjan viides peli käynnistyy perjantain vastaisena yönä kello 3.10 Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL