Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen osui tolppien väliin, päävalmentaja vakavana – ”On pelattava fiksummin!”

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen yrittää maalia Mikko Koskiselle Edmonton Oilers.
AOP

NHL:n pudotuspelien konferenssifinaalit lähtivät käyntiin läntisen konferenssin ottelusarjalla. Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers pelasivat äärimmäisen viihdyttävän ensimmäisen ottelun, jossa maaleja nähtiin urakalla. Sen lisäksi ottelussa nähtiin neljä eri maalivahtia pelaamassa. Oletettavaa on, että sarja rauhoittuu seuraavaan otteluun.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche kaatoi NHL:n läntisen konferenssin ensimmäisessä finaaliottelussa Edmonton Oilersin 8-6 -lukemin. Avalanchelta onnistumiset levisivät laajalle, sillä kaikkiaan seitsemän pelaajaa onnistui maalinteossa.

Suomalaisittain ilta oli onnistunut, kun Mikko Rantanen teki kevään toisen maalinsa. Rantanen iski otteluun tehot 1+1. Avalanchelta maalinteossa ottelussa onnistuivat suomalaisen lisäksi kolme tehopistettä iskenyt Cale Makar, Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog, Nazem Kadri, Andrew Cogliano ja kahdesti J.T. Compher, joka on tehnyt kahteen edelliseen peliin neljä maalia.

Huolta heikon puolustuspelaamisen lisäksi Avalanchelle aiheutti maalivahdit. Ykkösmaalivahti Darcy Kuemper joutui jättämään pelin kesken toisessa erässä ylävartalovamman takia ja ottelun pelasi loppuun Pavel Francouz. Kuemper torjui ottelussa 13 laukausta ja päästi kolme maalia. Francouz torjui yhteensä 18 vetoa ja päästi Kuemperin tavoin kolme maalia.

– Pidin meidän karvauspelaamisesta eniten. Olimme hieman huolimattomia parissa eri tilanteessa, jotka johtivat takaiskuihin. On pelattava fiksummin. Meidän täytyy tehdä vähemmän virheitä jatkossa. Meidän huolimattomuudesta Oilers teki tässä pelissä ainakin pari maalia, kommentoi Bednar ottelun jälkeen.

Oilersilta maalinteossa onnistuivat Evander Kane, Ryan McLeod, Zach Hyman, Derek Ryan, Connor McDavid ja Ryan Nugent-Hopkins. McDavid vietti kolmen tehopisteen iltaa. Kane ja Nugent-Hopkins saivat syöttöpisteet nimiinsä. Saksalaistähti Leon Draisaitl teki esityön kahteen osumaan. Kuusi maalia päästäneelle Mike Smithille kertyi 19 torjuntaa. Mikko Koskinen päästi yhden maalin ja otti 20 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL