Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmeita uutisia – Tähtipelaaja loukkaantui

Colorado Avalanche Tyson Jost ja Darcy Kuemper
AOP

NHL:n suurin mestarisuosikki Colorado Avalanche on pienissä loukkaantumisongelmissa. Joukkueen kanadalaistähti loukkaantui NHL:n läntisen konferenssin ensimmäisessä finaaliottelussa, eikä pysty pelaamaan toisessa pelissä. Samainen pelaaja on kärsinyt loukkaantumisista jo aiemmin näissä pudotuspeleissä.

Colorado Avalanchen ykkösmaalivahti Darcy Kuemper on joutunut ylävartalovamman takia sivuun joukkueensa toiminnasta. Kuemper loukkaantui Edmonton Oilersia vastaan pelatun ottelusarjan ensimmäisessä pelissä eikä ole kykenevä pelaamaan toisessa kamppailussa. Avalanche voitti ensimmäisen pelin 8-6 -lukemin. Joukkueen maalilla aloittaa toisessa ottelussa Pavel Francouz ja kakkosmaalivahtina toimii suomalaislupaus Justus Annunen.

Francouz vaihdettiin maaliin ensimmäisen ottelun toisessa erässä. Tshekkimaalivahti päästi ottelussa kolme maalia ja torjui 18 laukausta. Pudotuspeleissä Francouz on aloittanut tähän mennessä yhden ottelun, kun oikeassa kädessä hanskaa pitävä maalivahti pelasi ensimmäisen kierroksen neljännen ottelun Nashville Predatorsia vastaan.

– Meillä on suuri luotto Francouziin. Hän on pelannut äärimmäisen hyvin meidän maalilla viimeisten kausien aikana. Hän pelasi pudotuspeleissä jo Predatorsia vastaan maalilla samanlaisessa tilanteessa ja onnistui erittäin hyvin. Edellisessä ottelussa hän tuli maaliin kesken pelin ja hoiti homman maalikkaasti. Meillä on suuri luotto, että hän saa hommat hoidettua, kommentoi päävalmentaja Jared Bednar.

Francouz on päästänyt keskimäärin 3,59 maalia ottelua kohden näissä pudotuspeleissä ja torjuntaprosentti on vaatimaton 88,9, vaikka tilillä onkin kolme voittoa. 31-vuotias maalivahti torjui runkosarjassa 21 peliä ja niistä kertyi 15 voittoa sekä kaksi nollapeliä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL