Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maailman parhaat sentterit kohtaavat – Jatkaako Connor McDavid hurjaa menoa?

Edmonton Oilersin Connor McDavid ohittaa Colorado Avalanchen Darcy Kuemperiä.
AOP

NHL:ssä käynnistyy läntisen konferenssin finaalisarja Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välillä. Ottelusarjassa on paljon mielenkiintoa, kun vastakkain on kaksi äärimmäisen hyökkäysvoimaista joukkuetta. Ottelusarjassa katseet kääntyvät Nathan MacKinnoniin ja Connor McDavidiin suomalaisia unohtamatta. Kiekkofani.com seuraa ottelusarjaa tiukasti alusta loppuun saakka.

NHL:n läntisen konferenssin ykkönen runkosarjassa oli Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche. Avalanche selvitti tiensä NHL:n pudotuspeleissä konferenssifinaaleihin kaatamalla avauskierroksella Nashville Predatorsin suoraan neljässä ottelussa ja toisella kierroksella St. Louis Bluesin kuudessa pelissä.

Edmonton Oilersin runkosarja oli vaiherikas. GM Ken Holland ei kesken kauden tehnyt isoja siirtoja joukkueensa kanssa. Pelaajistoon joukkue hankki Evander Kanen minimisopimuksella ja kanadalainen on ollut loistava lisä etenkin pudotuspeleissä. Merkittävin muutos oli valmentajan vaihto, kun Dave Tippett sai lähteä ja AHL:ssä toiminut Jay Woodcroft otti hänen paikkansa. Woodcroftin alaisuudessa Oilers on ollut tasapainoisempi.

Oilers kaatoi matkalla konferenssifinaaleihin ensimmäisellä kierroksella seitsemässä pelissä Los Angeles Kingsin ja toisella kierroksella Avalanchen jälkeen toiseksi konferenssissa tulleen Calgary Flamesin viidessä pelissä.

Ottelusarjasta voidaan hyvillä mielin odottaa runsasmaalista, sillä kummankaan joukkueen puolustaminen ei ole eliittiluokkaa, mutta hyökkäyksissä riittää tehoa. Avalanche elää pitkälti kärkiketjujensa ja tähtipuolustaja Cale Makarin tehoista. Oilersilla tehot sen sijaan kasaantuu täysin Connor McDavidin johtaman ykköskentän niskaan. Mikäli McDavid jää pisteittä, niin Oilers harvoin voittaa.

Suomalaisia nähdään ottelusarjassa varmasti kolme kappaletta, kun Avalanchella on kenttäpelaajat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen, ja Oilersilla Jesse Puljujärvi sekä kakkosmaalivahti Mikko Koskinen. Koskisen pelaaminen ottelusarjassa on epätodennäköistä, mutta mahdollista mikäli Avalanchen hyökkäys tekee liikaa tuhoja.

Vaikka kyseessä on kaksi vahvaa läntisen konferenssin joukkuetta, niin lähtökohtaisesti Avalanche on iso suosikki. Ottelusarja voi venyä jopa seitsemään otteluun, mutta todennäköisesti sarja katkeaa kuudessa pelissä Avalanchen hyväksi.

Mikäli laadukas puhe NHL-jääkiekosta kiinnostaa, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla kannattaa ottaa kuunteluun.

Ottelusarjan ohjelma

G1 1.6. COL vs. EDM
G2 3.6. COL vs. EDM
G3 5.6. EDM vs. COL
G4 7.6. EDM vs. COL
G5 9.6. COL vs. EDM
G6 11.9. EDM vs. COL
G7 13.9. COL vs. EDM

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL