Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonilla edessään viimeinen harjoituspeli – Tshekki valmistaa loistavasti puolivälierään

Miro Heiskanen Leijonien paidassa.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue kohtaa MM-kotikisojen viimeisessä alkulohkon ottelussa tiistaina Tshekin. Jukka Jalosen valmentama joukkue on voittanut kuudesta pelistään viisi ja ainut tappio on tullut Ruotsille. Leijonat nappaavat lohkovoiton mikäli Tshekki kaatu alkulohkon päätösottelussa, mutta loppupeleissä lohkosijoituksella ei ole isoa merkitystä.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue kohtaa Kari Jalosen valmentaman Tshekin jääkiekkomaajoukkueen. Kyseessä on Tampereella pelattavan b-lohkon viimeinen kamppailu ja ottelu käynnistyy illalla kello 20.20.

Suomi on hävinnyt turnauksessa vasta yhden ottelun, kun Leijonat taipuivat Ruotsille luokattoman esityksen jälkeen voittolaukauskilpailussa 3-2 -lukemin. Tämän jälkeen Suomi on kaatanut tieltään Itävallan ja Iso-Britannian. Kummassakin ottelussa Suomella on ollut mukana NHL-puolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell, jotka ovat tuoneet ryhtiä etenkin avauspelaamiseen.

Suomen ottelua alkulohkon päätöspelissä Tshekkiä vastaan voidaan kutsua viimeiseksi harjoituspeliksi. Pitkän aikaa on ollut jo selvää, että Suomi pelaa puolivälierissä ja loppupeleissä on ihan yksi lysti, mikä maa asettuu vastaan. Kanada, Tanska, Slovakia tai Saksa tarjoavat kaikki kovan haasteen. Sveitsiä Suomi ei voi kohdata, sillä Leijonat eivät voi tippua lohkossa neljänneksi ja Sveitsi on varmistanut lohkonsa voiton.

Tshekki on pelityyliltään aina ollut Suomelle äärimmäisen hankala vastus. Tällä hetkellä joukkueella mukana käytännössä kaikki maan parhaat NHL-tähdet David Pastrnak etunenässä. Jalonen on pystynyt luomaan loistavasta vastahyökkäyspelistä tunnetulle maalle hyvän pelisysteemin, jonka murtaminen vaatii hyvää pelaamista. Suomelle tämä on siis loistava testi ennen kamppailuja, jotka on pakko voittaa mikäli maailmanmestaruus kiinnostaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat