Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suurin mestarisuosikki ylivoimainen toisella kierroksella? – ”Tilanne näyttää pahalta…”

Colorado Avalanchen Josh Manson ja St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko
AOP

NHL:ssä on jäljellä enää kahdeksan parasta joukkuetta. NHL:n läntisessä konferenssissa käynnistyy toisen kierroksen ottelusarjat, joista Kiekkofani.com tekee monipuoliset ennakot. Tässä artikkelissa käsitellään Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin toisen kierroksen ottelusarjaa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche teki tarvittavan ensimmäisellä kierroksella ja pisti Nashville Predatorsin laulukuoroon suoraan neljässä pelissä. Avalanchen tähtipuolustaja Cale Makar paukutti ottelusarjan neljään peliin seitsemän tehopistettä ollen kentän herra ja hidalgo. Kokeneen Craig Beruben valmentama St. Louis Blues voitti omassa ottelusarjassaan Minnesota Wildia vastaan kolme viimeistä ottelua ja eteni jatkoon kuudessa pelissä voitoin 4-2. Joukkueet kohtasivat viime vuonna ensimmäisellä kierroksella ja tuolloin Avalanche pöllytti siipirikkoista Bluesia 4-0 -voitoin.

Avalanche oli äärimmäisen tyly heikkoa ja ilman Juuse Sarosta pelannutta Predatorsia vastaan. Avalanchen ylivoima oli myrkkyä ja yhtä peliä lukuunottamatta kaikki olivat ylikävelyjä myös tuloksellisesti. Mikäli Bednarin valmentama joukkue saa pidettyä peli-ilmeen samanlaisena ja pysyy poissa jäähyaitiosta, niin joukkue tulee olemaan suosikki menemään tästäkin sarjasta nopeasti jatkoon.

Blues oli Avalanchen tavoin tyly omassa ensimmäisen kierroksen ottelusarjassaan. Wild johti ottelusarjaa 2-1 -voitoin kolmen pelin jälkeen, mutta ei onnistunut kaatamaan neljännessä pelissä siipirikkoista Bluesia vaan taipui selvin lukemin. Tämä käänsi sarjan kulun eikä Blues enää katsellut taakseen.

Ottelusarjan Bluesin maalilla aloitti suomalaismaalivahti Ville Husso, joka vaihdettiin Jordan Binningtoniin kolmannen pelin jälkeen. Binnington pelasi vahvasti kolme viimeistä peliä ja aloittaa Avalanchea vastaan ottelusarjan. Bluesin iso kysymys on puolustuksen terveys, sillä joukkue joutui tulemaan Wild-sarjan ilman Torey Krugia. Krugin paluu on todennäköinen Avalanche-sarjaan, mutta peli missä hän esiintyy on kysymysmerkki.

Ottelusarja tulee olemaan tasainen ja mikäli Bluesin fyysisyys sekä aggressiivinen karvauspeli Avalanchen kiekolliseen pakistoon onnistuu, niin Avalanche tulee olemaan isoissa ongelmissa. Jos Blues ei onnistu tässä, niin joukkueen tilanne näyttää pahalta. Kumpaakaan joukkuetta ei testattu ensimmäisellä kierroksella, joten neljän pelin jälkeen ollaan varmempia suunnasta mihin tämä sarja etenee.

Mikäli puhe NHL-jääkiekosta kiinnostaa, niin kannattaa ottaa NHL-podcast Kaukosenlaidalla kuunteluun. Podcastissa käsitellään NHL:n kuumimpia puheenaiheita viikoittain.

Ottelusarjan ohjelma

G1 KE 18.5 4.30
G2 PE 20.5 4.30
G3 SU 22.5 4.00
G4 TI 24.5 4.30
G5 TO 26.5
G6 LA 28.5
G7 MA 30.5

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL