Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n supertähdeltä shokkiuutinen! – ”Saatan jopa lopettaa”

Patrice Bergeron
AOP

NHL-kausi päättyi pettymykseen Boston Bruinsin osalta. NHL:n kestomenestyjän kausi päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, kun Carolina Hurricanes oli vahvempi seitsemän ottelun sarjassa. Bruinsista huokui läpi ottelusarjan tietty väsymys eikä joukkue päässyt kiinni parhaimpaansa missään vaiheessa. Iso tekijä oli myös vastustajalla. Bruinsin kauden lisäksi yksi merkittävä ajanjakso saattoi tulla päätökseen.

Boston Bruinsin kausi 2021-22 NHL:ssä tuli päätökseen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Bruins taipui ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa Carolina Hurricanesille voitoin 4-3 ja seitsemäs ottelu kääntyi Hurricanesille 3-2 -lukemin. Ottelusarjassa molemmat joukkueet voittivat kotipelinsä, mutta Hurricanes oli läpi sarjan vahvempi joukkue ja ansaitsi jatkopaikkansa.

Ottelusarjan seitsemännen pelin jälkeen nähtiin koskettava heti, kun kättelyiden jälkeen Bruinsin pitkäaikainen kapteeni Patrice Bergeron kätteli tuomarit ja halasi joukkueensa jäsenet läpi kentältä poistuessaan. Tätä tekoa on tulkittu ympäri NHL:ää monella eri tavalla, mutta eniten tilanteessa herätti kysymyksiä se, että oliko tämä Bergeronin uran viimeinen peli.

– Saatan jopa lopettaa. Urani jatkuu joko Bostonissa tai sitten lopetan. Olen koko urani edustanut tätä organisaatiota enkä voisi mitenkään nähdä itseäni missään muualla.

Täydellinen jääkiekkoilija

Kokenut kanadalaishyökkääjä on urallaan voittanut kaiken mahdollisen jääkiekkoilijana. Olympiakultaa, Stanley Cupin ja MM-kultaa. Bergeron kuuluu niihin pelaajiin joilta löytyy kaikki arvokkaimmat pystit kaapistä. Näiden lisäksi Bergeronilla on alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus ja World Cup -voitto Kanadan paidasta.

Lisäksi useamman vuoden ajan hyökkääjä on ollut sarjan paras kahden suunnan pelaaja ja voittanut sen kunniaksi Selke Trophyn neljästi. Bergeron on tälläkin kaudella suurin suosikki voittamaan kyseisen palkinnon. Kauden 2021-22 päätyttyä Bergeronilta kuultiin mielenkiintoinen kommentti liittyen uransa jatkoon.

37 vuotta täyttävä kanadalainen on Bruinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2003 NHL:n varaustilaisuudesta. Hyökkääjä on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista, mutta on siitä huolimatta pelannut korkealla tasolla. NHL:n runkosarjasta miehellä on vyöllään 1216 ottelua ja näissä on syntynyt 982 tehopistettä.

Viimeiset vuodet Bergeron on johdattanut NHL:n 2010-20 -luvun vaarallisinta kenttää, eli ”Perfection linea”, jossa hänen laidoillaan pelaavat Bard Marchand ja David Pastrnak.

– Urani jatko tapahtuu puhtaasti perheen ehdoilla. Haluan nyt ottaa rauhassa ja viettää aikaa perheeni kanssa. Tämä ottaa aikansa, mutta päätös tulee ennen pitkää. Uskon täysin siihen, mitä Bruins on organisaation taholta tekemässä tämän joukkueen suhteen, kertoi Bergeron NHL.comin haastattelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL