Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä yllätyspotkut päävalmentajalle – ”Tämä ei ollut harkitsematon päätös”

Vegas Golden Knightsin päävalmentaja Pete DeBoer
AOP

Suurena mestarisuosikkina NHL-kauteen lähtenyt Vegas Golden Knights jäi ulos NHL:n pudotuspeleistä. Tämä tarkoitti sitä, että seurahistoriassa ensimmäistä kertaa joukkue jäi ulos isoista tansseista. Tämä on aiheuttanut myös muutoksia joukkueessa, sillä päävalmentajana kolmen edellisen kauden aikana toiminut Pete DeBoer sai lähteä.

Loukkaantumisista läpi NHL:n runkosarjan isosti kärsinyt Vegas Golden Knights on tehnyt ensimmäisen peliliikkeensä ensi kautta ajatellen. Ensimmäinen peliliike joukkueelta oli antaa potkut päävalmentaja Pete DeBoerille.

DeBoerin valmennuksessa Golden Knights hyytyi menneellä kaudella suurena suosikkina ja jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Golden Knights kärsi paljon johtavien pelaajien loukkaantumisista. Joukkueesta oli pitkään sivussa esimerkiksi hyökkääjä Mark Stone, joka on ollut Golden Knightsin pelillinen johtaja. Lisäksi puolustuksen johtava pelaaja Alec Martinez ja maalivahti Robin Lehner olivat paljon peleistä pois, mutta loukkaantumiset eivät ole yksiselitteisiä asioita heikon pelaamisen takana.

Golden Knights voitti kolmen DeBoerin valmennuskauden aikana 98 ottelua ja hävisi yhteensä 62. DeBoer tuli joukkueen päävalmentajaksi tammikuussa 2020, kun silloinen päävalmentaja Gerard Gallant sai potkut. Pudotuspeleissä. DeBoer johdatti joukkueen kuplapudotuspeleissä konferenssifinaaliin ja viime kaudella samaan vaiheeseen. Kuplassa Dallas Stars oli voitoin 4-1 parempi ja viime kesänä Montreal Canadiens marssi kuudessa pelissä Stanley Cup -finaaleihin.

– Me pyörittelimme tätä kauan ja vakavasti. Tämä ei ollut harkitsematon päätös. Pohdimme asiaa kauan yhdessä presidentti George McPheen kanssa ja ilmaisimme mielipiteemme omistaja Bill Foleylle, joka antoi tukensa valmentajan vaihdokselle viime viikolla, kommentoi GM Kelly McCrimmon.

DeBoerin apuvalmentajat Steve Spott ja Ryan McGill saivat myös potkut. Uuden päävalmentajan palkkauksen kanssa Las Vegasissa ei kiirehditä.

– Emme tehneet töitä uuden valmentajan palkkaamisen eteen vielä tai edes vaihtoehtojen tutkimiseen. Me aiomme tehdä töitä ja löytää parhaan mahdollisen kaverin johtamaan jatkossa Golden Knightsia, jatkoi McCrimmon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL