Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronton supertähti päättäväisenä – ”On lyötävä kaikki likoon…”

Tampa Bay Victor Hedman, Toronto Auston Matthews
AOP

NHL:n pudotuspeleissä nähdään varmuudella kaksi seitsemättä peliä ensimmäisen kierroksen osalta. Tämä varmistui, kun Tampa Bay Lightning kaatoi Toronto Maple Leafsin kuudennessa pelissä ja tasoitti ottelusarjan voitot 3-3:n. Maple Leafs on hävinnyt seitsemän ottelua NHL:n pudotuspeleissä nyt putkeen ja joukkue on viimeksi pelannut toisella kierroksella keväällä 2004.

Toronto Maple Leafs kärsi kirvelevän 4-3 -tappion ottelusarjan kuudennessa ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Maple Leafs johti ottelua toisen erän jälkeen Auston Matthewsin yhdellä ja kapteeni John Tavaresin kahdella maalilla 3-2 -lukemin, mutta Lightning nousi tasoihin kolmannessa erässä ja voittoon ensimmäisessä jatkoerässä.

Ottelussa joukkueensa ensimmäisen maalin iskenyt Matthews oli tappion jälkeen vakana, mutta ei jäänyt ainakaan kommenttien muodossa murjottamaan.

– Kaikki mikä on takana, on takana. Emme voi muuttaa mennyttä nyt. On vain mentävä seuraavaan otteluun kovalla fiiliksellä. On lyötävä kaikki likoon joko 60 minuutin ajaksi tai mitä voitto ikinä sitten vaatiikaan.

Kaksi maalia toisen erän viimeisellä minuutilla iskenyt Tavares oli ilmeisen pettynyt ottelun tuomareihin, jotka vihelsivät Leafsille kaksi rangaistusta 15 sekunnin sisään kolmannen erän alussa. 5vs3 -ylivoima, joka Lightningille siunaantui jäähyistä johti Nikita Kucherovin iskemään tasoitukseen.

– En halua kommentoida tuomareiden toimintaa mitenkään.

Lightningin päävalmentajan Jon Cooperin mielestä molemmat jäähyt olivat täysin ansaittuja. David Kämpf ja Alexander Kerfoot saivat korkeista mailoista rangaistukset.

– He ansaitsivat molemmat rangaistukset ja me hyödynsimme ylivoiman tehokkaasti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL