Seuraa meitä:

NHL

Tampa Bayn kapteenia ei ratkaisija yllättänyt – ”Tämä on hänen aikaansa…”

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos laukoo kohti Toronton Jack Campbelliä.
AOP

Kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut Tampa Bay Lightning pelasi kotijäällään selkä seinää vasten Toronto Maple Leafsia vastaan. Lightning selvitti painepallon ja nousi kolmannessa erässä tasoihin sekä jatkoerässä voittoon vieden sarjan seitsemänteen peliin. Seitsemäs peli pelataan Torontossa sunnuntain vastaisena yönä.

Tampa Bay Lightning teki jälleen kovan tempun ja kampesi NHL:n pudotuspeleissä voiton hävityn ottelun jälkeen. Tämä on tapahtunut nyt 17 kertaa putkeen. Viimeksi joukkue on hävinnyt kaksi ottelua putkeen NHL:n pudotuspeleissä, kun joukkue taipui suoraan 4-0 -voitoin Columbus Blue Jacketsille keväällä 2019. Kuudennessa ottelussa Lightning oli parempi 4-3 -lukemin, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Lightningin kapteeni Steven Stamkos oli joukkueensa voittoon tyytyväinen, eikä ollut lainkaan yllättynyt ratkaisijasta.

– Ei yllätä, että Brayden Point ratkaisee näitä pelejä. Tämä on aikaansa kaudesta, kun pitää nousta esiin ja ratkaista pelejä.

Point ratkaisi ottelun ensimmäisen jatkoerän viimeisillä minuuteilla. Kanadalaissentterillä on tilillään kolme jatkoerämaalia urallaan. Hyökkääjä jakaa kärkipaikkaa Lightning-legenda Martin St. Louisin kanssa, joka valmensi menneen kauden lopun Montreal Canadiensia.

Kanadalaishyökkääjän pudotuspelit eivät ole menneet tulosten valossa mitenkään häävisti. Kuuden pelin jälkeen tilillä on hyökkääjälle vaatimattomat tehot 2+2. Kahden viime kevään aikana Point on tehnyt pudotuspeleissä 46 peliin yhteensä 56 tehopistettä.

Lightning ja Maple Leafs pelaavat ottelusarjan seitsemännen pelin Torontossa sunnuntain vastaisena yönä. Kanadalaiskapteeni Stamkos kuvailee NHL:n pudotuspelien seitsemättä ottelua mielenkiintoisella tavalla.

– Se on kuin pelaisi kolme jatkoerää putkeen. Jokainen vaihto on äärimmäisen iso.

Kaksi edellistä Stanley Cupia voittaneen joukkueen päävalmentaa Jon Cooper tunnetaan viilipyttymäisyydestään etenkin penkin takana. Cooper myöntää kuitenkin, että pelit jännittävät vaikkei sitä ulos näkisi.

– Vaikka se ei ulos ehkä näytä siltä, niin kyllä jatkoerän seuraaminen on kovaa. Syke nousee todella korkeaksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta NHL