Seuraa meitä:

NHL

St. Louis Blues rallatteli Minnesota Wildin yli – Toisella kierroksella vastaan suuri mestarisuosikki!

St. Louis Bluesin Brayden Schenn tekemässä maskia Cam Talbotille.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen toisen kierroksen ottelupari on selvillä. NHL:n läntisessä konferenssissa Colorado Avalanche saa toisella kierroksella vastaansa St. Louis Bluesin. Blues kaatoi Minnesota Wildin tieltään kuudessa ottelussa. Blues oli kuudennessa ottelussa selvästi Wildia vahvempi ja marssi jatkoon 4-2 -voitoin.

Craig Beruben valmentama sekä suomalaisten Niko Mikkolan ja Ville Husson edustama St. Louis Blues jatkaa toiselle kierrokselle. Blues kaatoi ottelusarjan kuudennessa ottelussa Minnesota Wildin selvin 5-1 -lukemin ja sinetöi ottelusarjan 4-2 -voitoin nimiinsä. Blues kohtaa toisella kierroksella NHL:n läntisen konferenssin runkosarjavoittajan Colorado Avalanchen, joka eteni jatkoon omasta sarjastaan Nashville Predatorsia vastaan suoraan neljässä pelissä jatkoon.

Kuudennessa ottelussa Bluesin maaleista vastasivat Colton Parayko, Ryan O’Reilly, Nick Leddy, Tyler Bozak ja Vladimir Tarasenko. Blues iski kahdesti ylivoimalla ja Parayko naulasi 5-1 -lukemat tyhjiin. David Perron syötti joukkueensa ylivoimamaalit. Jordan Binnington torjui ottelussa 25 laukausta.

Wildin ainokaisesta vastasi ylivoimalla päätöserässä puolustaja Matthew Dumba. Dumban veto päätyi siniviivasta yläkulmaan ohi voimattoman Binningtonin. Wildin päävalmentaja Dean Evason vaihtoi kuudenteen peliin joukkueen maalille Cam Talbotin. Talbotille kertyi ottelussa 22 torjuntaa eikä hänestä ollut auttamaan joukkuettaan voittoon.

Ottelusarjan alussa Wild oli parempi joukkue ja johti sarjaa voitoin 2-1 ennen St. Louisissa pelattua neljättä peliä. Neljänteen peliin Blues joutui tulemaan pahasti vajaamiehisenä, mutta voitti ottelun lopulta 5-2 -lukemin. Tässä vaiheessa sarja kääntyi täysin vuoden 2019 Stanley Cup -mestarille, joka teki kahteen viimeiseen peliin viisi maalia ja päästi yhteensä kolme maalia.

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta NHL