Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Brayden Pointista jatkoeräsankari! – Tampa Bay Lightningin uskomaton taika kestää

Tampa Bay Lightningin Ondrej Palat juhlii maalia Torontoa vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspelien kuudes ottelu Tampa Bay Lightningin ja Toronto Maple Leafsin välillä tarjosi hurjaa viihdettä. Ottelussa ei ensimmäistä kertaa koko sarjassa saatu selvyyttä voittajalle 60 peliminuutin aikana vaan voittajaa haettiin jatkoerästä.

Tampa Bay Lightning teki jälleen sen, mitä joukkue on onnistunut tekemään 100 prosenttisella varmuudella viimeisen kahden vuoden ajan. Lightning voitti tappion jälkeisen ottelun pudotuspeleissä. Tällä kertaa Lightning pelasi kauden päättymistä vastaan Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta jatkoeräsankariksi nousi Brayden Point, joka iski 4-3 -voittomaalilla ottelusarjan seitsemänteen peliin.

Lightning on voittanut kaikki 17 otteluaan kahden viimeisen kevään aikana, kun joukkue on hävinnyt edellisen kamppailun. Maple Leafs on sen sijaan hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen, kun joukkueella on ollut mahdollisuus katkaista ottelusarja. Viimeisen kerran Maple Leafs on nähty NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella tai pidemmällä keväällä 2004, kun joukkue taipui toisella kierroksella Ottawa Senatorsille.

Ottelun varsinaisella peliajalla maaleista vastasi kotijoukkueen puolelta Nikita Kucherov, Ondrej Palat ja Anthony Cirelli. Andrei Vasilevskiy torjui ottelussa yhteensä 30 laukausta.

Maple Leafsilta ottelussa maalinteossa onnistuivat kärkisentterit. Auston Matthews teki maalin ja kapteeni John Tavares kaksi. Vieraiden maalit syntyivät toisen erän loppupuolella. Jack Campbell pelasi erinomaisen ottelun joukkueen maalilla torjuen 31 laukausta.

Varsinaisella peliajalla kuusi maalia

Ottelun avauserä oli molemmilta joukkueilta äärimmäisen tarkkaa pelaamista. Kumpikaan joukkue ei juhlinut maalipaikoilla, mutta maali erässä kuitenkin nähtiin. Se syntyi kotijoukkueen toimesta, kun Palat kirmasi laidasta Leafsin kiekonmenetyksen jälkeen puolittain läpi ja laukoi kiekon Campbellin selän taakse.

Toisessa erässä kotijoukkue karkasi 2-0 -johtoon, kun Cirelli karkasi keskialueen riiston jälkeen alivoimalla läpi ja ujutti Campbellin puikoista ottelun toisen maalin. Erässä nähtiin lopulta yhteensä neljä maalia, kun Leafs iski erän lopulla kolmesti. Ensin Matthews ohjasi vieraiden kavennuksen maalin lähietäisyydeltä. Erän viimeisellä minuutilla Leafs onnistui vielä tasoittamaan pelin ja siirtymään johtoon, kun Tavares osui kahdesti

Kolmanteen erään lähdettiin äärimmäisen mielenkiintoisesta tilanteesta, kun Leafs pääsi johtoasemasta tappamaan sarjaa. Leafsille kuitenkin kävi kalpaten erän alkuvaiheessa, kun 15 sekunnin sisään joukkue otti kaksi jäähyä ja kotijoukkue pääsi 1.45 minuutiksi kahden miehen ylivoimalle. Vaikka Lightningin ylivoima oli todella pakottamista, niin Kucherov naulasi kahden miehen ylivoimalla pelin tasoihin. Venäläisen terävä rannelaukaus painui Campbellin vartioiman maalin alakulmaan.

Varsinaisen peliajan lopulla kotijoukkueen kolmoskentällä oli hurja mahdollisuus iskeä voittomaali. Nick Paul kiersi Campbellin vartioiman maalin ja tarjosi loistavan syötön tyhjiin takakulmalle, mutta siirtorajalla vaihdossa kahteen ykköskierroksen varaukseen vaihdettu Brandon Hagel laukoi kiekon takakulmasta ohi. Ottelussa edettiin lopulta 3-3 -lukemista jatkoerään hakemaan ratkaisua.

Jatkoerässä ratkaisua saatiin odottaa erän jälkimmäiselle kympille kunnes Point tuli ja iski kiekon lähietäisyydeltä ohi Campbellin ja vei ottelusarjan seitsmänteen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL