Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat kriisissä MM-kisojen alla? – ”Pelin täytyy parantua…”

Suomen Mikko Lehtonen EHT:lla Tshekkiä vastaan.
AOP

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa tänä viikonloppuna Ruotsin Euro Hockey Tourilla. Suomi aloitti pelin torstaina Nokia Areenalla Tampereella Sveitsin maajoukkuetta vastaan. Lauantaina on peli Tukholman Globenissa Tshekkiä vastaan ja sunnuntaina on luvassa ottelu Ruotsia vastaan samaisessa hallissa. Suomen pelissä on ollut toistaiseksi paljon ongelmia, mitkä eivät lupaa hyvää kotikisojen alla.

Hallitseva olympiavoittaja ja MM-hopeamitalisti, eli Suomen jääkiekkomaajoukkue on pelillisessä kriisisssä MM-kotikisojen alla. Suomen tulokset MM-kisoihin valmistavissa peleissä ovat olleet heikkoja. Tulokset eivät toki aina kerro kaikkea, mutta pelillinen tasokin on ollut yllättävän heikkoa, kun katsoo pelaajamateriaalia mikä Suomella on käytössä.

Jukka Jalosen valmentamia joukkueita ei yleensä kannata kyseenalaistaa, sillä Suomi parantaa peliään loppua kohden. MM-kisoissa pelataan ensin seitsemän alkulohkon ottelua, jonka jälkeen alkaa puolivälierät. Puolivälieristä alkaen vasta peleillä on oikea merkitys, eikä Suomelle ole isosti merkitystä mitä joukkuetta vastaan joutuu pelaamaan. Näistä kisoista puuttuu aina kovalla materiaalilla esiintyvä Venäjä, joten tietä on siloteltu maailmanmestaruuteen.

Mikäli Suomi aikoo MM-kotikisoissa kultaa voittaa, niin pelin täytyy parantua merkittävästi. Suurin parannuskohde on hyökkäyksiinlähtöjen ajoituksissa. Ero puolustajien ja hyökkääjien välillä ei voi kasvaa isoksi, kuten viime peleissä on tupannut käymään. Mikäli syöttömatkat kasvaa, niin peli hidastuu ja vastustajan on helpompi päästä rikkomaan Leijonien peliä. Siinä vaiheessa peli voi muuttua puskemiseksi, eikä kaikki parhaat pelaajat pääse kiinni peliin, kuten pitäisi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat