Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huh huh, olisitko uskonut? – Suomalaistähden johtama NHL-seura teki hurjaa historiaa!

Aleksander Barkov jatkaa Floridassa vielä yhdeksän seuraavaa vuotta.
AOP

NHL:ssä alkaa ensimmäiset pudotuspelipaikat varmistumaan, kun runkosarjaa on jäljellä enää reilut kymmenen kierrosta. Ensimmäisenä joukkueena paikan pudotuspeleissä varmisti suomalaisten edustama Florida Panthers. Aleksander Barkovin kipparoima on matkalla myös koko NHL:n itäisen konferenssin voittoon ja varmaan kotietuun kolmelle ensimmäiselle kierrokselle.

GM Bill Ziton rakentama ja suomalaissentteri Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers on varmistanut ensimmäisenä NHL-joukkueena paikan pudotuspeleissä. Paikka pudotuspeleissä varmistui, kun joukkue otti sunnuntaina hienon vierasvoiton Buffalo Sabresista lukemin 5-3.

Sunnuntaina joukkueen maaleista vastasi Jonathan Huberdeau, Anton Lundell, Mackenzie Weegar ja kahdesti Anthony Duclair. Edellisessä ottelussa kaksi maalia New Jersey Devilsin verkkoon tehnyt Barkov syötti kaksi joukkueensa viidestä osumasta. Huberdeau nousi maalillaan 97 tehopisteeseen ja rikkoi organisaation yhden kauden piste-ennätyksen, joka ennen oli Barkovin nimissä. Carter Verhaeghe saalisti ottelussa syöttöpisteen toiseen Duclairin maaleista ja nosti uransa kokonaispistemäärän sataan. Lundellille ottelu oli toinen pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Panthersin pääsy pudotuspeleihin tarkoittaa sitä, että joukkue on selvittänyt tiensä kevään suuriin tansseihin nyt kolmena kautena putkeen. Tämä on ensimmäinen kerta organisaation historiassa, mikä on iso yllätys, sillä joukkue on käynyt jopa Stanley Cup -finaaleissa 1990 -luvulla häviämässä Colorado Avalanchelle. Tällä kaudella on hyvinkin mahdollista, että Panthers saa yrittää revanssia Avalanchesta Stanley Cup -finaaleissa.

Heikompia pelisuorituksia viime aikoina esittänyt Panthers on tilastojen valossa kuitenkin ollut äärimmäisen vahvassa vireessä. Edellisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on voittanut seitsemän ja tämän hetken neljän ottelun voittoputkelle Panthers hakee jatkoa kotiottelusta Toronto Maple Leafsia vastaan. Leafs on ainut joukkue viimeiseen kahteen viikkoon, joka on onnistunut Panthersin kaatamaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL