Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suuryllättäjälle karmeita uutisia! – Tähtisentterin kausi paketissa

Calgary Flamesin huippusentteri Sean Monahan lonkkaleikkaukseen.
AOP

NHL:ssä hurjaa kautta pelaava Calgary Flames on kokenut ikävän menetyksen pudotuspelien alla. Joukkueen pitkäaikainen ykkössentteri Sean Monahan joutuu jälleen leikkaukseen, joka päättää tämän kauden. Viime viikkoina Monahanin minuutit ovat tippuneet radikaalisti eikä hyökkääjä ole päässyt edes aina pelaamaan. Suurena syynä loukkaantumiset.

NHL:n läntisen konferenssin voitosta runkosarjan osalta kiivaasti taisteleva Calgary Flames menetti luottohyökkääjänsä Sean Monahanin loppukaudeksi. Monahan kärsii lonkkavammasta, joka kaipaa leikkaushoitoa. Monahan kävi viime kauden jälkeen jo toisen lonkkansa operaatiossa, mutta nyt on vuorossa toinen puoli.

Lokakuussa vuonna 1994 syntynyt Monahan on Flamesin ykköskierroksen kuudes varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Bramptonin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 656 ottelua ja tehnyt näissä 462 tehopistettä. Hyökkääjällä on vielä ensi kausi nykyistä seitsemän vuoden sopimusta jäljellä ja tämän keskimääräinen kausiansio on 6,375 miljoonaa dollaria kaudesta.

– Monahan on taistellut eri ongelmien kanssa. Se on ikävää. Hyvää tässä on se, että nyt hän pääsee ajoissa leikkaukseen ja kerkeää ennen ensi kautta takaisin täyteen pelikuntoon. Viime toukokuussa Monahanilta leikattiin vasen lonkka ja se toimii erinomaisesti. Nyt on vuorossa uusi haaste oikean lonkan kanssa, kommentoi GM Brad Treliving NHL.comin tiedotteessa.

Darryl Sutter on saanut tällä kaudella Flamesin pelaamaan erittäin laadukasta jääkiekkoa ja Sutterin pelitapa on toiminut loistavasti. Maalilla Jacob Markström antaa jokaisessa ottelussa mahdollisuuden voittoon ja hyökkäyksessä Elias Lindholm muodostaa yhdessä Matthew Tkachukin ja Johnny Gaudreaun kanssa yhden sarjan parhaista kentistä. Tällä hetkellä joukkue johtaa NHL:n Tyynenmeren divisioonaa kolmen pisteen erolla ennen kolme peliä enemmän pelannutta Los Angeles Kingsiä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL