Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Nämä Jokerien pelaajat saattavat kiinnostaa Liiga-jengejä – Pari täsmävahvistusta tarjolla!

Jokerit Nur-Sultanissa.
Mikko Taipale - Jokerit

Helsingin Jokerit tiedotti perjantaina, että joukkueen kausi KHL:ssä tulee päätökseen juuri pudotuspelien alla. Jokerit tiedotti, että tässä tilanteessa mikä on nyt päällänsä ei voi osallistua peleihin. Eri huhujen mukaan Jokerit olisi tällä hetkellä kauppaamassa pelaajiaan loppukaudeksi eri Liiga-jengeihin. Kiekkofani.com listasi muutaman potentiaalisen pelaajan.

Liigassa ei Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan haittaa, joten pelit jatkuvat. Korona on ainut häiritsevä tekijä Suomen kentillä, mutta sitäkään ei enää liikaa ole havaittu.

60 ottelun mittainen runkosarja on nyt Liigassa siinä tilanteessa, että kaksi joukkuetta ovat päässeet 50 otteluun, mutta muilla on hieman vähemmän otteluja pelattuna. Rauman Lukolla on ainoastaan 44 peliä takana, kun tälläkin viikolla tuli kaksi ottelusiirtoa.

Helsingin Jokereissa sopimukset päättyivät tähän kauteen usealla pelaajalla. Liiga-seuroja kiinnostaa varmasti hyökkääjät kuten Teemu Turunen ja Julius Junttila. Turusella on kokemusta sekä HIFK:n, että HPK:n riveistä. Junttila on pelannut Liigaa vain Oulun Kärpissä. Veli-Matti Savinainen on pelannut Liigaa niin Porin Ässissä kuin Tampereen Tapparassa, joten jommasta kummasta joukkueesta varmasti ollaan kiinnostuneita kokeneen hyökkääjän palveluksista. Jesse Joensuulla suuntana on Pori, mikäli Suomessa hyökkääjä vielä aikoo pelata.

Ulkomaalaisista hyökkääjistä Jokerien luottosentterit Jordan Schroeder ja John Norman varmasti kaipaavat vielä pelipaikkaa. SHL:ssä siirtoraja on mennyt jo umpeen, joten sieltä pelipaikkaa ei löydy. Normanilla on kokemusta aiemmin Suomesta Kärppien riveistä, joten Oulussa voitaneen olla kiinnostuneita.

Puolustajista turkulaislähtöinen Niklas Friman voisi olla TPS:n pakistoon merkittävä vahvistus. Friman on voittanut HPK:n kapteenina myös SM-kultaa jokunen vuosi sitten, joten Hämeenlinnassa varmasti tervehdittäisiin ilolla puolustajan paluuta. Tommi Kivistön sopimus Jokereiden kanssa päättyy tähän kauteen ja puolustaja on pelannut Suomessa Jokerien lisäksi Tampereen Ilveksessä.

Tällä hetkellä sarjatilanne näyttää siltä, että Tampereella saatetaan pelata Liiga-finaaleja. Tappara johtaa sarjaa 90 pisteellä ja Ilves on kolmantena neljä pistettä Tapparaa perässä. Mikkelin Jukurit on sarjassa toisena kaksi peliä Tapparaa enemmän pelanneena 90 pisteellä.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL