Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa kotivoittojen ilta – Tampereen paikallinen tarjosi herkkupalan!

Eemeli Suomi Ilveksen paidassa.
AOP

Liigassa perjantain  kierroksella kiekkoiltiin yhteensä viidellä eri paikkakunnalla, mutta voittaja oli kaikissa kotijoukkue. Mielenkiintoisin vääntö nähtiin Tampereella Nokia Areenalla, kun sarjan kärkipään joukkueet Ilves ja Tappara ottivat mittaa toisistaan.

Liigan perjantain kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu käytiin upouudella Nokia Areenalla Tampereella, kun Ilves haastoi sarjakärjessä olleen Tapparan. Ilves voitti Tampereen paikallisen mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen 4-3 -lukemin ja nousi pisteen päähän paikallisvastustajastaan sarjataulukossa.

Ilveksen tehomiehenä hääri kapteeni Eemeli Suomi, joka syötti jokaisen joukkueensa osuman. Suomen johtamalla kakkoskentällä oli muutenkin hyvä pelipäivä, sillä Joonas Oden iski 2+1 tehot ja sentteri Matias Mäntykivi samat tehot. Tapparalta maalinteossa onnistuivat Waltteri Merelä, Anton Levchi ja Kristian Tanus.

Kotijoukkueen maalilla tshekkiveskari Marek Langhamer oli huikeassa vireessä. Langhamer torjui avauserässä rangaistuslaukauksen ja tämän lisäksi 31 vetoa. Christian Heljanko nappasi vieraiden maalilla 19 koppia.

Ottelun ratkaisu oli huima, sillä voittomaali nähtiin vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Suomi petasi paikan Mäntykivelle, joka niittasi Ilveksen voittoon.

Ilveksen kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla HIFK:ta vastaan. Ensi viikolla Ilves pelaa kaikki ottelunsa Tampereella, kun ensin on luvassa kotipelit Sportia ja Lukkoa vastaan. Viikon päättää Tampereen paikallinen, jossa Tappara on vuorostaan kotijoukkue.

Tappara kohtaa lauantaina Tampereella HIFK:n ja pelaa ensi viikolla ensin Rögle BK:ta vastaan CHL:n finaalin, ja viikonloppuna Ilvestä vastaan kotona ja TPS:ää vieraissa.

Liigan tulokset perjantaina

HPK vs. Kärpät 2-0
Ilves vs. Tappara 4-3
JYP vs. Ässät 4-3 ja.
KalPa vs. Lukko 4-2
Sport vs. TPS 3-2 ja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga