Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Slovakian pronssi oli jääkiekon voitto! – ”Mahtavaa saada Slovakia takaisin”

Juraj Slafkovsky iski kaksi maalia Ruotsin verkkoon.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten miesten jääkiekossa on yhtä vaille kaikki ottelut saatu pelattua. Slovakia pokkasi pronssin nimiinsä Ruotsin kustannuksella lauantaina pelatussa kamppailussa. Slovakia oli turnauksen valopilkku yhdessä Tanskan kanssa.

Slovakia päätti olympiaturnauksen hienoon 4-0 -voittoon pronssiottelussa Ruotsista. Slovakian voiton pääarkkitehtinä oli tuttu mies, kun Juraj Slafkovsky iski kaksi maalia ja nosti koko turnauksen maalisaldon seitsemään. Tulevan kesän kärkivarauksiin lukeutuva Slafkovsky teki kahdeksaan otteluun tehot 7+0. Ottelussa nollapelin torjui huikeat pudotuspelit pelannut Dinamo Minskin Patrik Rybar. Rybarille kertyi 28 torjuntaa.

Craig Ramsayn valmentama Slovakia ei tullut turnaukseen ehkä nimekkäimmällä joukkueella, mutta pelitapa teki suuren vaikutuksen. Ramsayn joukkue pelasi todella aggressiivista jääkiekkoa eikä pelännyt vastustajiaan, kuten normaalisti altavastaajat tekevät. Slovakiassa koettiin, että puolustamalla ja sumputtamalla hommasta ei tule mitään, joten on yritettävä pelata aktiivista jääkiekkoa aina täydet 60 minuuttia.

Tämä tuotti turnauksessa ongelmia muun muassa Suomelle kahdessa ottelussa, niin alkulohkossa kuin välierässäkin. Yhdysvallatkin murtui puolivälierässä paineen alta, kun Slovakia tasoitti pelin 2-2’n vain 40 sekuntia ennen pelin päättymistä ja voitti tämän lopulta rangaistuslaukauksilla.

Turnauksessa kävi selvästi ilmi se, että vanha kunnon Slovakia on tekemässä paluuta takaisin suurten maiden joukkoon. Kevään MM-kisoissa Slovakia voi olla todella kova haastaja uudestaan mitaleille. Kokonaisuutena ajateltuna on mahtavaa saa Slovakia takaisin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026