Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Teemu Selänne hehkutti Naisleijonia – ”Mitalit kotiin!”

Nelli Laitinen Venäjää vastaan olympialaisissa.
AOP

Suomen Naisleijonat taipuivat kovassa välieräottelussa Yhdysvalloille maanantaina ja pelaa Pekingin talviolympialaisten pronssiottelussa ehkäpä Euroopan toiseksi kovinta naisjääkiekkomaata vastaan. Naisten esitys sai jopa suurimman suomalaisen jääkiekkolegendan iloiseksi.

Suomi koki ikävän tappion Yhdysvaltoja vastaan maanantain välieräottelussa 4-1 -lukemin. Kyseessä oli turnauksen toinen kohtaaminen joukkueiden välillä ja molemmat päättyivät Suomen tappioon.

Naisleijonat pelasivat välieräottelussa vahvasti, mutta tasoero oli totutun iso kahden jääkiekon suurmaan välillä. Yhdysvallat ansaitsi paikkansa loppuotteluun Kanadaa vastaan, joka kaatoi omassa välierässään murskalukemin Sveitsin, jolle Suomi on aiemmin tässä turnauksessa taipunut alkulohkon ottelussa.

Maajoukkueessa kaikkea muuta kuin mestaruuksia voittanut jääkiekkolegenda Teemu Selänne on toiminut Pekingin talviolympialaisissa jääkiekkoasiantuntijana TV5’llä ja Discovery+’lla. Anaheim Ducksin kanssa Stanley Cupin NHL:ssä vuonna 2007 voittanut Selänne hehkutti Twitter-tilillään naisten esitystä rutinoitunutta Yhdysvaltojen joukkuetta vastaan.

– Pelas muuten naisleijonat upean matsin. Ylpeenä hakemaan pronssimitalit kotiin, Selänne kannusti naisia Twitterissä.

Suomi pelaa pronssiottelun Sveitsiä vastaan keskiviikkona alkaen kello 13.30. Samana päivänä miesten jääkiekkoturnauksessa Suomi pelaa oman puolivälierän joko Tshekkiä tai Sveitsiä vastaan, jotka pelaavat jatkopaikasta tiistaina.

Kanadan ja Yhdysvaltojen välinen loppuottelu naisten jääkiekkoturnauksessa pelataan torstaina kello 6.10 Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026