Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Leijonilla tie auki olympiakultaan – suotuisia vastustajia luvassa jatkopeleissä!

Sakari Manninen oli iskussa Slovakiaa vastaan.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten alkulohkot on saatu pelattua ja jäljellä on enää pudotuspeliotteluita. Neljännesfinaaleissa esiintyy kahdeksan joukkuetta ja näistä saadaan vastustajat suoraan puolivälieriin selvinneitä joukkueita vastaan. Suomen maajoukkue on yksi suoraan puolivälieriin selvinneistä joukkueista ja odottaa harvinaisen mieluista vastustajaa omaan puolivälierään.

Jukka Jalosen Leijonat näyttivät hampaitaan Ruotsia vastaan alkulohkojen päätöskamppailussa, kun joukkue kaatoi ykköskentän johdolla rakkaan länsinaapurin 4-3 -lukemin jatkoajan jälkeen nousten kolmen maalin takaa päätöserässä tasoihin. Voitto takasi sen, että Leijonat sijoittuivat rankingissa toiseksi heti Yhdysvaltojen jälkeen ja sen, että Leijonat saa Ruotsia huomattavasti mieluisamman vastustajan puolivälierään.

Leijonilla tilanne on se, että vastustaja on joko Tshekki tai Sveitsi, jotka urakoi omassa neljännesfinaalissaan tiistaina. Parhaana lohkokakkosena Ruotsi saa vastaansa voittajan otteluparista Kanada ja Kiina. Yhdysvallat kohtaavat joko Saksan tai Slovakian, ja Venäjän olympiaurheilijat saavat vastaansa Tanskan tai Latvian.

Mikäli Suomi, Yhdysvallat ja Venäjä selvittävät tiensä jatkoon, niin Suomi kohtaa Venäjän välierässä ja Yhdysvallat saa voittajan Ruotsin ottelusta. Mikäli Venäjä onnistuu ”ryssimään” puolivälieränsä joko Tanskaa tai Latviaa vastaan, kohtaa Suomi joko Ruotsin ottelun voittajan, eli lähtökohtaisesti ajateltuna joko Ruotsin tai Kanadan.

Suomelle on jo useamman vuoden ajan Venäjä ollut loistava vastustaja arvokisojen jatkopeleissä ja näissä kisoissa Suomen materiaali pärjää vertailussa toiselle suurista mestarisuosikeista. Toisessa polussa esimerkiksi Ruotsin on lähtökohtaisesti kaadettava molemmat Pohjois-Amerikan maat mikäli joukkue haluaa päästä olympiafinaaliin ja se on huomattavasti tuskaisempi tie, mikä vastaavasti Suomella on edessään.

Tiistain neljännesfinaalit

6.10 Slovakia vs. Saksa
6.10 Tanska vs. Latvia
10.40 Tshekki vs. Sveitsi
15.10 Kanada vs. Kiina

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026