Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado Avalanchen kapteenista viikon ykköstähti

Gabriel Landeskog tykitti pisteitä Coloradon paidassa menneellä viikolla.
AOP

NHL:ssä on jälleen yksi peliviikko saatu maaliin ja sarjan raati on valinnut viikon kolme suurinta tähteä heidän otteidensa perusteella. Ykköstähdeksi kiiruhti Colorado Avalanchen kapteenina jo useamman kauden toiminut ruotsalaistähti Gabriel Landeskog.

NHL:ssä menneen peliviikon tähdet on jälleen valittu ja ykköstähdeksi valittiin Colorado Avalanchen ykköskentän ruotsalaislaituri Gabriel Landeskog. Avalanchen pitkäaikainen kapteeni pelasi korkealla tasolla läpi viikon kolme ottelua iskemällä näihin neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Parasta antia ruotsalainen pisti pöytään Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa, kun Avalanche oli 7-1 -lukemin vahvempi. Hyökkääjä takoi otteluun uransa neljännen hattutempun ja kirjautti tehot 3+1. Landeskog on tällä kaudella tehnyt 26 otteluun 35 tehopistettä.

Viikon kakkostähti meni Suomeen, kun Nashville Predatorsin ykkösmaalivahti Juuse Saros palkittiin tällä tittelillä. Saros torjui viikon kolmesta ottelusta kolme voittoa ja torjui 125 laukausta 131’stä. Predators on tällä kaudella voittanut 23 ottelua ja hävinnyt yhteensä 13 kamppailua keräten näistä 48 pistettä. Saros torjui viikon otteluissa Vegas Golden Knightsia ja Los Angeles Kingsia vastaan yli 40 laukausta.

Viikon kolmostähti meni myös NHL:n läntisen konferenssin joukkueen pelaajalle, kun San Jose Sharksin tshekkitähti Tomas Hertl valittiin kolmostähdeksi. Prahasta kotoisin oleva 28-vuotias Hertl iski viikon kolmeen otteluun tehot 4+2 ja näistä maaleista kaksi olivat voittomaaleja, kun Sharks kaatoi Buffalo Sabresin ja Philadelphia Flyersin. Kaksi syöttöpistettä hyökkääjä keräsi Detroit Red Wingsia vastaan käydyssä ottelussa, jonka Red Wings voitti 6-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL