Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Boston Bruins pöllytti Washington Capitalsin NHL-kierroksella

Matt Grzelcyk iski viisi pistettä Bostonin voittaessa Washingtonin.
AOP

NHL:ssä pelattiin ottelusiirtojen takia alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ainoastaan kolme ottelua. Kahdessa ottelussa nähtiin kotivoitot, mutta Boston Bruins onnistui ottamaan isoin lukemin näyttävän vierasvoiton Washington Capitalsista.

Boston Bruins näytti kaapin paikan yön NHL-kierroksella divisioonavastus Washington Capitalsille ottamalla näistä selvän voiton 7-3 -lukemin. Vieraiden suurimpana tähtenä hääri viiden pisteen iltaa viettänyt puolustaja Matt Grzelcyk. Yhdysvaltalainen iski ottelussa yhden maalin ja syötti neljä osumaa. Bruinsin kärkihyökkääjät Brad Marchand ja David Pastrnak olivat myös pelipäällä, sillä kummallekin pelaajalle merkittiin tehot 2+1.

Vieraiden suomalaispelaajista Erik Haula onnistui maalinteossa ja pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia. Puolustaja Urho Vaakanainen pelasi 16.56 ja syötti yhden joukkueensa osumista.

Kotijoukkueen maaleista kaksi ensimmäistä meni Conor Sheryn nimiin ja kolmas osuma T.J. Oshielle, joka ohjasi Alexander Ovechkinin syötön ohi 27 kertaa torjuneen Linus Ullmarkin.

Ottelu oli äärimmäisen mielenkiintoinen tapahtumien kulun puolesta, sillä Capitals karkasi kiekonriistojen jälkeen tulleilla Shearyn maaleilla 2-0 -johtoon hyvinkin nopeassa tahdissa ottelun avauserässä, mutta tämän jälkeen vieraat iskivät kuusi maalia putkeen ensimmäisen erän lopun ja toisen erän aikana. Päätöserä oli enää kosmetiikkaa ottelun voittajan suhteen, kun tilanne taululla oli jo 6-3 -vieraiden eduksi ennen viimeistä kaksikymppistä.

Kierroksen muissa otteluissa NHL:n läntisen konferenssin kärkipään Colorado Avalanche käänsi Seattle Krakenia vastaan 3-1 -tappioaseman 4-3 -voitoksi toisen ja kolmannen erän aikana. Nazem Kadri iski ottelussa tehot 1+1.

Los Angeles Kings kaatoi omassa ottelussaan New York Rangersin 3-1 -lukemin ja aiheutti Rangersille jo toisen tappion lännen vieraskiertueella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL