Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähti Evander Kane uhkaa San Jose Sharksia oikeustoimilla irtisanomisensa vuoksi

Evander Kane kohun keskellä
AOP

NHL-seura San Jose Sharks asetti kohuhyökkääjä Evander Kanen unconditional waivers -listalle lauantai-iltapäivällä tarkoituksenaan irtisanoa hänen sopimuksensa. Nyt Kane on käynyt kuitenkin vastahyökkäykseen.

Jos yksikään muu NHL-joukkue ei poimi hyökkääjä Evander Kanea unconditional waivers -listalta sunnuntai-iltaan mennessä, San Jose Sharks voi irtisanoa Kanen sopimuksesta jäljellä olevat kolme ja puoli vuotta, joiden yhteisarvo on noin 24 miljoonaa dollaria.

NHL on kertonut tukevansa Sharksin ratkaisua.

– NHL on vakuuttunut siitä, että seuralla on riittävät perusteet irtisanoa sopimus, sarjasta kommentoitiin.

NHL:n pelaajayhdisys NHLPA sen sijaan twiittasi, että se ”Haastaa kaikki tällaiset toimet jättämällä valituksen”. Kanen agentti Dan Milstein puolestaan twiittasi, että ”Sharksilla ei ole riittäviä perusteita ryhtyä tähän toimintaan”.

Kane oli pelikiellossa tämän kauden ensimmäiset 21 ottelua korona-protokollarikkomusten vuoksi jäätyään kiinni väärennetyn rokotuskortin käytöstä. Palattuaan hän liittyi joukkueen Sharksin AHL-farmiseuraan San Jose Barracudasiin, jossa hän teki kahdeksan pistettä viidessä pelissä.

Kane antoi positiivisen korona-näytteen 21. joulukuuta. Sharks sanoi lausunnossaan, että Kane irtisanottiin standardipelaajasopimuksen rikkomisen ja AHL:n korona-protokollien rikkomisen vuoksi.

Useiden lähteiden mukaan on olemassa myös kiista lennosta Vancouveriin 29. joulukuuta Kanen ollessa AHL:n määräämässä kymmenen päivän korona-protokollassa. Kiistassa on kyse siitä, oliko Kanella lääketieteellistä lupaa matkustaa.

Myös hänen paluustaan ​​Barracudaan on kiistaa. Sharks väittää, että Kanen piti palata 31. joulukuuta, ja hän palasi vasta 6. tammikuuta.

Mikäli osapuolet eivät pääse sopuun, kiista siirtyy välimiehen käsiteltäväksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL