Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä kotivoittojen yö – Ville Husso torjui voiton

Ville Husso Colton Paraykon onniteltavana. St. Louis Blues.
AOP

NHL:ssä oli ohjelmassa kaksi ottelua yön kierroksella, kun idässä Carolina Hurricanes kohtasi Calgary Flamesin ja lännessä St. Louis Blues sai vieraakseen Washington Capitalsin. Kummassakin ottelussa voittoihin ylsivät kotijoukkueet ja maaleja nähtiin yhteensä 15 kappaletta kahteen otteluun.

Carolina Hurricanes kaatoi kotiottelussaan Calgary Flamesin selvin 6-3 -lukemin ja nousi Metropolitan divisioonan kärkeen NHL:n itäisessä konferenssissa.

Ottelussa Flames oli alussa vahvempi ja siirtyikin Blake Colemanin kauden kuudennella osumalla 1-0 -johtoon, mutta vain pari minuuttia ennen erän päätöstä Jesper Fast toi kotijoukkueen tasoihin.

Toisessa erässä Hurricanes otti tiukan otteen pelistä iskemällä kolme maalia putkeen. Ensin Derek Stepan vei kotijoukkueen johtoon, perään Andrei Svechnikov laukoi 3-1 -osuman ja kolmisen minuuttia tästä Tony DeAngelo osui lähietäisyydeltä kuudennen kerran tällä kaudella. Maaliin saivat syöttöpisteet suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Flames nousi 4-2’n käytännössä heti Canesin neljännen maalin jälkeen, kun Matthew Tkachuk naulasi Frederik Andersenin puikoista kavennuksen ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

Vieraat tulivat yllättäen vielä maalin päähän kolmannen erän puolivälissä, kun Johnny Gaudreau iski läpiajosta kauden 15. maalinsa.

Vieraat eivät kuitenkaan onnistuneet nousemaan tasoihin, kun viimeisen kahden minuutin aikana puolustaja Brady Skjei iski kotijoukkueen 5-3 -johtoon ja venäläishyökkääjä Svechnikov tälläsi illan toisellaan loppulukemat 6-3 -tulostaululle.

Ville Husso Bluesin muurina

St. Louis Blues palasi kotijäälleen ja samalla voittojen tielle kaatamalla Washington Capitalsin 5-1 -lukemin. Kotijoukkueen suurin sankari lienee suomalaismaalivahti Ville Husso joka torjui ottelussa 26 laukausta ja piti etenkin avauserässä Bluesin pelissä kiinni, kun Capitals painoi kovalla voimalla kohti kotijoukkueen maalia.

Bluesilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Pavel Buchnevich kahdesti, Ivan Barbashev, Oscar Sundqvist ja Torey Krug. Vieraiden ainokaisen iski Daniel Sprong ottelun avauserässä. Buchnevich vietti kolmen tehopisteen iltaa ja Ryan O’Reilly sekä Robert Thomas saalistivat kaksi syöttöpistettä mieheen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL