Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Leafs jatkoi Oilersin tuskaa, Penguins nousi voittoon Bluesista

NHL: Edmonton Oilers at Toronto Maple Leafs
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua, kun Kanadan puolella Toronto Maple Leafs sai vieraakseen Edmonton Oilersin ja Yhdysvaltain puolella Pittsburgh Penguins kohtasi St. Louis Bluesin. Kummassakin ottelussa voittoa juhli lopulta kotijoukkue.

Kanadan puolella Toronto Maple Leafs sai haasteen Edmonton Oilersilta, joka menetti ottelun alla Connor McDavidin koronalistalle. Leafs oli tasaisessa ottelussa lopulta vahvempi 4-2 -lukemin.

Torontossa nähtiin neljä maalia heti avauserässä. John Tavares vei kotijoukkueen johtoon ensimmäisellä vitosella, mutta Brendan Perlinin ja Leon Draisaitlin maaleilla Oilers nousi edelle. Erän viimeisellä minuuttilla Leafs nousi kuitenkin tasoihin, kun hyökkäysalueen aloitusvoiton jälkeen T.J. Brodien veto painui ohi 30 kertaa ottelussa torjuneen Mike Smithin.

Seuraavia maaleja ottelussa saatiin odottaa päätöserään. Leafsin 3-2 -johtomaalin ylivoimalla iski venäläishyökkääjä Ilya Mikheyev, joka sai laukoa parhaasta sektorista kiekon yläkulmaan. Loppulukemat 4-2:n syntyi ottelun viimeisellä minuutilla, kun Alex Kerfoot sijoitti kiekon tyhjiin.

Tappio oli Oilersille jo viides perättäinen ja yhdestoista viimeiseen kolmeentoista otteluun.

Pittsburghissa kahden erän maalijuhlat

Pittsburgh Penguins ja St. Louis Blues pelasivat teräskaupungissa viihdyttävän ottelun, joka lopulta päättyi kolmannen erän kolmella perättäisellä maalilla Penguinsin 5-3 -kotivoittoon.

Ottelussa maalinteko alkoi toisessa erässä, kun Brayden Schenn ja Jordan Kyrou veivät ensimmäisellä kympillä Bluesin 2-0 -vierasjohtoon. Erän puolivälin jälkeen nähtiin kolme maalia reilussa kahdessa minuutissa, kun kotijoukkueen Bryan Rust osui kahdesti ja vieraiden Colton Parayko kertaalleen.

Päätöserään lähdettiin vieraiden 3-2 -johtosta ja pitkään näyttikin siltä, että Blues hoitaa ottelun nimiinsä, mutta erän puolivälin jälkeen Penguins osui kahdesti 12 sekunnin sisään. Ensin Sidney Crosby tasoitti pelin ajassa 52.23. Blues haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä, mutta tuloksetta, joten kotijoukkue pääsi ylivoimalle pelin viivyttämisestä seuranneesta jäähystä. Ylivoimaa kului vain 12 sekuntia, kun Evan Rodrigues laukoi Kris Letangin syötöstä kotijoukkueen edelle.

Viimeisen naulan vieraiden arkkuun löi Brock McGinn, joka iski 5-3 -loppulukemat lähietäisyydeltä ohi 36 kertaa torjuneen Jordan Binningtonin reilu minuutti ennen kolmannen erän loppua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL