Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit murskasi Kunlun Red Starin Nicklas Jensenin maaleilla

Nicklas Jensen viimeistelee osuman Kunlun Red Starin verkkoon. Kuvassa myös Jeremy Smith.
AOP - Emil Hansson

Tiistaina KHL:ssä pelattiin viiden ottelun mittainen kierros. Jokerit palasi tiistain kierroksella myös voittojen tielle pöllyttämällä KHL:n itäisen konferenssin pohjasakkia.

Helsingin Jokerit palasi voittojen tielle KHL:ssä kaatamalla typötyhjässä Hartwall Arenassa Kunlun Red Starin tyylipuhtaasti 7-1 -lukemin. Joukkueen voiton takuumiehinä toimivat Nicklas Jensen ja Philip Holm. Jensen iski ottelussa hattutempun. Holm oli tehopäällä myös, sillä ruotsalainen takoi ottelussa tehot 2+3. Jokereiden muista osumista vastasivat Kalle Kossila ja Teemu Turunen, jotka osuivat toisen erän lopulla. Jokereiden maalille paluun teki ruotsalainen Anders Lindbäck, joka otti 10 torjuntaa ottelussa.

Moskovassa pelattiin paikallisottelu, kun TsSKA kohtasi Dynamon. Ottelussa nähtiin yllättävän paljon maaleja, kun Dynamo nappasi vaiherikkaan pelin jälkeen voiton 4-3 -lukemin. Voiton pääarkkitehtinä hääri KHL:n pistepörssiä johtava Vadim Shipachyov, joka syötti kolme joukkueensa maaleista. Joukkueen maaleista vastasi kahdesti Oscar Lindberg sekä Stanislav Galiyev sekä Andrei Pedan. Alexei Kudashovin valmentama joukkue nousi kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä 3-1 -tappioasemasta voittoon.

Päivän viimeisessä ottelussa Dinamo Riika menetti varsinaisella peliajalla 3-0 -johdon Avangard Omskia vastaan, kun vierailta onnistuivat päätöserässä Arseni Gritsyuk kertaalleen ja suomalaispuolustaja Oliwer Kaski kahdesti maalinteossa. Jatkoajalle venyneessä ottelussa voitto meni lopulta Avangardille, kun Corban Knight ratkaisi ottelun terävällä rannelaukauksella.

Severstal Tsherepovetsin hävitessä yllättävästikin kotiottelunsa Vitjaz Podolskin jatkoajan jälkeen tiistain kierroksella näyttää KHL:n läntisen konferenssin kärkipää nyt siltä, että Dynamo johtaa ja neljäntenä oleva TsSKA on vain kolmen pisteen päässä. Jokerit ja SKA ovat kahden pisteen erolla toisistaan sijoilla kaksi ja kolme. Severstal on 55 pisteellä viidentenä ja Lokomotiv Jaroslavl 54 pisteellä kuudes.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL