Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

NHL-pelaajat jäävät Pekingin olympialaisista pois

Reece Scarlett ja Leo Komarov Channel One Cupissa.
AOP

NHL on tehnyt virallisen päätöksen siitä, että sarjan pelaajat jäävät pois helmikuussa 2022 pelattavista Pekingin olympialaisista. NHL:n päätös oli odotettu ja ikävä, sillä tämä olisi ollut ensimmäinen kerta kahdeksaan vuoteen, kun maailman parhaat jääkiekkoilijat olisivat pelanneet olympiakullasta samassa turnauksessa.

Jääkiekkoa seuraava kansa joutuu odottamaan neljä vuotta lisää sitä hetkeä, kun Connor McDavid, Nathan MacKinnon ja kumppanit pukevat Kanadan pelipaidan ylleen olympialaisissa kohdaten Suomen supertähdistä eli Aleksander Barkovista, Sebastian Ahosta ja Mikko Rantasesta koostuvan joukkueen.

NHL ilmoitti keskiviikkona odotetusti, että sarjassa ei voida pitää olympialaisia varten suunniteltua taukoa jo nyt siirrettyjen otteluiden takia. Ottelusiirtojen suurin syy on hallitsemattomasti levinnyt koronavirus ja sen uusin omicron variantti. Parhaimmillaan yli 15 prosenttia NHL-pelaajista on ollut koronaprotokollassa tartunnan vuoksi. NHL-pelaajista ainoataan Detroit Red Wingsin laitahyökkääjä Tyler Bertuzzi on rokottamaton.

– Olemme odottaneet niin pitkään kuin mahdollista sitä, että voisimme tehdä hyviä päätöksiä olympialaisiin osallistumisen suhteen, mutta nyt on täysin mahdotonta enää tuoda pelaajia pelaamaan Kiinaan olympialaisiin. NHL joutui jäämään koronatartuntojen vuoksi tauolle aina 23. joulukuutta saakka, kommentoi NHL:n komissaari Gary Bettman sarjan tekemää päätöstä.

Viimeksi maailman parhaat jääkiekkoilijat ovat kohdanneet toisensa vuonna 2016, kun NHL:ssä järjestettiin World Cup vuonna 2016, kun kahdeksan eri joukkuetta pelasivat toisiaan vastaan Torontossa pidetyssä turnauksessa.

– NHL:ssä katsotaan tulevaisuuteen ja uskotaan, että vuonna 2026 pelaajat voivat olla mukana olympialaisissa, Bettman jatkoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026