Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL palaa joulutauolta kolmen ottelun voimin

Minnesotan pelaaja Dallasin hallissa.
AOP

NHL:ssä on paljon siirretty pelejä viime aikoina koronatartuntojen takia, mutta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä palataan lähestulkoon normaaliin päiväjärjestykseen, kun vuorossa on kolmen ottelun kierros.

NHL:ssä siirryttiin aikaiselle joulutauolle noin puolitoista viikkoa sitten, kun käytännössä jokaisessa joukkueessa oli rutkasti koronatartuntoja tai ainakin koronalle altistuneita pelaajia. Parhaimmillaan yli 20 prosenttia sarjan pelaajista olivat koronaprotokollassa, joten pelaaminen oli käytännössä mahdotonta.

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa oli alkuperäisen suunnitelman mukaan luvassa neljä ottelua, mutta Chicago Blackhawksin sekä Columbus Blue Jacketsin välinen kamppailu on siirretty, joten luvassa on vain kolme ottelua.

Kahdelta Suomen aikaa käynnistyy viime kesän Stanley Cup -finaalien uusinta Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin välillä. Varhain keskiviikko-aamuna pelataan kaksi länsirannikon ottelua, kun Los Angeles Kings saa kotijäällään vastaansa Vegas Golden Knightsin ja San Jose Sharks pelaa Arizona Coyotesia vastaan.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä on vielä tällä hetkellä vuorossa seitsemän ottelua. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti olla 11 pelattavaa ottelua, mutta se on nyt mahdotonta. Esimerkiksi Dallas Starsin kaikki suomalaiset pelaajat ovat joutuneet koronaprotokollaan.

NHL:ssä on otettu tuoreimpana viime kaudelta tuttu ”taxi squad” -käyttöön, eli jokaisella joukkueella on muutama ylimääräinen pelaaja joukkueen mukana, jotka eivät vaikuta palkkakattoon, mutta on nopeasti käytettävissä mikäli joukkueessa on ilmennyt sairastumisia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL