Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit haastaa KHL:n kuumimman joukkueen keskiviikkona

Nicklas Jensen yritti maalintekoa Konstantin Shostakille.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit joutuu keskiviikon KHL-kierroksella kovaan testiin, kun joukkue matkaa sarjan kuumimman joukkueen Severstal Tsherepovetsin vieraaksi. Severstal on lokakuun alun jälkeen hävinnyt viisi kertaa varsinaisella peliajalla.

KHL:ssä pelataan keskiviikkona äärimmäisen mielenkiintoinen yhdeksän ottelun kierros ja yksi kovimmista kamppailuista käydään yllättäen Tsherepovetsissa, kun Andrei Razinin valmentama Severstal isännöi Helsingin Jokereita.

Severstal on noussut vahvojen esitysten myötä KHL:n läntisen konferenssin neljännelle sijalle, kun Jokerit johtaa konferenssia ennen keskiviikon kierrosta. Severstal on pelannut Jokereita yhden ottelun vähemmän ja joukkue on kaksi pistettä vaan Jokereiden takana, joten tämän ottelun voittamalla teollisuuskaupungin pikkuseura voi nousta jopa kärkeen läntisessä konferenssissa.

Severstal oli jo 19 ottelun voittoputkessa, mutta joulukuun neljäs päivä tuo putki katkesi kotijäällä, kun Amur Habarovsk kävi hakemassa kaksi pistettä mukaansa 2-1 -voitolla. Ennen Amur-ottelua Severstal haki täydet pisteet muun muassa SKA Pietarin vieraista. Pisteputken aikana Severstal on ottanut voitot SKA:n lisäksi TsSKA Moskovasta ja Metallurg Magnitogorskista, joka johtaa KHL:n itäistä konferenssia.

Edellisessä ottelussa Severstal kaatoi Vitjaz Podolskin 3-1 -lukemin kotijäällään, kun Jokerit kaatoi Amurin kotipelissään 2-0 -lukemin.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo aiemmin ja Helsingissä pelatussa ottelussa Jokerit oli parempi lukemin 4-1. Tuolloin Vladislav Kodola iski Severstalin ainokaisen ja Jokereilta Iiro Pakarinen vietti kahden maalin iltaa.

KHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

16.00 Metallurg Magnitogorsk vs. Kunlun Red Star
16.00 Traktor Tsheljabinsk vs. SKA Pietari
18.00 Neftekhimik Niznekamsk vs. Sibir Novosibirsk
18.00 Severstal Tsherepovets vs. Helsingin Jokerit
18.10 Dinamo Minsk vs. Vitjaz Podolsk
18.30 Dynamo Moskova vs. Admiral Vladivostok
18.30 Lokomotiv Jaroslavl vs. Avangard Omsk
18.30 TsSKA Moskova vs. Torpedo Nizny Novgorod
19.30 Dinamo Riika vs. Amur Habarovsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL