Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Jokerit nollasi Amurin – kolmen ottelun vieraskiertue vielä luvassa ennen EHT-taukoa

Janne Juvonen juhlii voittoa Jokereiden maalilla.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit palasi KHL:ssä voittojen tielle kaatamalla Amur Habarovskin kotikaukalossaan niukan pelin päätteeksi. Jokereiden maalilla Janne Juvonen pelasi jälleen vahvan pelin torjuen kauden kolmannen nollapelinsä.

Helsingin Jokerit otti tyylipuhtaan kotivoiton Amur Habarovskista 2-0 -lukemin maanantain KHL-kierroksella. Jokereiden maaleista ottelussa vastasivat Alex Grant avauserässä ja Otto Leskinen kolmannen erän lopulla. Janne Juvonen pelasi kauden kolmannen nollapelinsä Jokereiden maalilla ja torjui 18 kertaa tämän eteen. Patrik Bartosak pelasi vieraiden maalilla erinomaisesti, mutta 39 torjuntaakaan ei riittänyt auttamaan vieraille ottelusta pisteitä.

Ottelun avauserä oli tasainen. Vieraat tulivat otteluun todella räväkällä ilmeellä, mutta hyvästä paineesta huolimatta Mikhail Kravetsin valmentama ryhmä ei onnistunut iskemään avausmaalia Juvosen taakse. Erän loppupuolella Jokerit onnistui sen sijaan avausmaalinteossa, kun kanadalaispuolustaja Grantin veto painui siniviivan tuntumasta ohi tshekkivahti Bartosakin. Maali oli kokeneelle pitkän linjan jokeripuolustajalle kauden viides.

Toisessa erässä kiekko pysyi käytännössä täysin Amurin päässä ja Bartosak joutui venymään useaan huipputorjuntaan. Jokerit ei hyvästä paineesta huolimatta onnistunut lisämaalien tehossa ja ottelun voiton kannalta jännitys säilyi aina päätöserään saakka.

Kolmannessa erässä Jokerit jatkoi hallitsemistaan, mutta hyvistä paikoista huolimatta helpottavaa 2-0 -maalia ei meinannut syntyä. Vieraat kävivät äärimmäisen lähellä maalintekoa erän puolivälissä, kun veto suuntautui tolppaan, mutta tasoitusmaalia joukkue ei onnistunut tekemään.

Reilu kaksi minuuttia ennen loppua Jokerit löi viimeisen niitin pelille, kun ykköskentän keskelle loukkaantumisten takia nostettu Kalle Kossila syötti kiekon siniviivaan ja Leskisen laukaus suoraan syötöstä painui Bartosakin taakse.

Amur ei onnistunut kavennusmaalinteossa, vaikka joukkue hakikin kavennusta ilman maalivahtia, joten pisteet jäivät 2-0 -lukemin Helsinkiin.

Jokerit pelaa tällä viikolla kolme vierasottelua, kun luvassa on pelit Spartak Moskovaa, Severstal Tsherepovetsia ja Dinamo Minskiä vastaan ennen Venäjän EHT:ta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL