Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Pietarissa huippuvääntö – Jokerit haastaa SKA:n kolmatta kertaa tällä kaudella

Jokerit juhlii maalia Spartakin vieraana.
AOP

KHL:ssä pelataan perjantaina kolmen ottelun kierros. Yksi otteluista pelataan Dubaissa, kun KHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueet Avangard Omsk ja Ak Bars Kazan pelaavat KHL:n potentiaalisessa laajentumiskohteessa. KHL:n läntisessä konferenssissa SKA Pietari ja Helsingin Jokerit pelaavat tärkeistä pisteistä ajatellen koko kautta.

Helsingin Jokerit lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoa KHL:ssä ja viiden ottelun mittaiselle pisteputkelle jatkoa Pietarista, kun Jokerit haastaa SKA:n. SKA:lla on alla niukka voitto Dinamo Minskistä, joten joukkue on takaisin ainakin osittain raiteillaan.

KHL:n läntisessä konferenssissa tilanne on mielenkiintoinen, sillä Jokerit johtaa konferenssia ennen TsSKA Moskovaa, joka on tasapisteissä toisena pelin enemmän pelanneena. Dynamo Moskova on kolmantena kaksi pistettä Jokereiden takana ja neljäntenä on Severstal Tsherepovets, joka kaatoi SKA:n maanantaina Pietarissa 3-1 -lukemin. Severstal on 48 pisteessä ja pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Jokerit.

SKA on konferenssissa vasta viidentenä ja joukkue on pelannut pelin vähemmän kuin Jokerit. Eroa narripakkaan on jo viisi pistettä, joten SKA:lle voitto tästä ottelusta on elintärkeä mikäli joukkue halajaa vielä taisteluun konferenssin kärkisijasta. Pelejä on Jokereilla jäljellä tämän pelin jälkeen 20 kappaletta ja SKA:lla 21. Mikäli ero venähtää seitsemään pisteeseen Jokereiden eduksi, niin SKA:lla on hurjasti tekemistä Jokereiden saavuttamiseksi.

Jokerit kärsii ottelun alla loukkaantumisista, kun joukkueiden välisen ensimmäisen ottelun tällä kaudella kolmannen erän lopulla tasoittanut keskushyökkääjä Jordan Schroeder on edelleen sivussa loukkaantumisen takia, josta kenelläkään ei ole tietoa. Lisäksi Jokerit joutunee tulemaan toimeen ilman ykkösmaalivahti Anders Lindbäckiä. Janne Juvonen on pelannut kaksi edellistä ottelua Lokomotiv Jaroslavlia ja Vitjaz Podolskia vastaan, ja päästänyt näissä yhteensä kaksi maalia.

KHL:n perjantain ottelut

15.15 Avangard Omsk vs. Ak Bars Kazan (Dubai)
18.30 Vitjaz Podolsk vs. Dinamo Minsk
18.30 SKA Pietari vs. Helsingin Jokerit

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL