Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS iski HPK’n voittoputken päätökseen – Tappara koulutti Ilvestä

Ruben Rafkin tuulettaa TPS:n voittoa.
AOP

Turun Palloseura haki Hämeenlinnasta hienon voiton ja päätti Hämeenlinnan Pallokerhon voittoputken kymmeneen peliin. Tampereella pelattiin Nokian Areenan toinen ottelu ja tälläkin kertaa vierasjoukkue vei voiton nimiinsä, kun Tappara kurmuutti Ilvestä.

Suomessa jääkiekon pääsarjassa Liigassa pelattiin täysi seitsemän ottelun kierros lauantaina. Päivän pelit alkoivat Tampereelta, kun Tappara pelasi Ilvestä vastaan toisena päivänä putkeen.

Perjantain ottelussa Ilves oli vahvempi, mutta Tappara maksoi kalavelat iskemällä taululle häijyt 7-0 -lukemat. Tapparan suurimpana sankarina hääri kapteeni Otto Rauhala, joka iski ottelussa tehot 2+2. Kahden tehopisteen miehiä Tapparalta riitti vaikka kuinka. Kaksi maalia Rauhalan tavoin onnistui iskemään Anton Levtci. Kahden pisteen miehiä olivat tehoilla 1+1 Kristian Kuusela, Petteri Puhakka ja Kyle Platzer. Kaksi syöttöpistettä saalisti nuori hyökkääjälupaus Topi Ronni. Christian Heljanko torjui nollapeliin 20 kertaa.

Hämeenlinnassa sarjakärki Turun Palloseura juhli voittoa jatkoajalla syntyneellä maalilla 1-0 -lukemin. TPS:ltä voittomaalin iski puolustaja Ruben Rafkin, joka yllätti terävällä rannelaukauksella 18 kertaa torjuneen Eetu Laurikaisen. Andrey Kareyev torjui TPS:n maalilla 15 kertaa nollapelin eteen.

TPS johtaa Liigaa 26 pelatun ottelun jälkeen 54 pisteellä. Toisena on Lahden Pelicans 50 pisteellä ja samoissa pisteissä ovat myös Kouvolan KooKoo, Oulun Kärpät ja Helsingin IFK. Viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa pitää hallussaan Tampereen Ilves 48 pisteellä. Hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko on sarjassa vasta 12. Lukko on kerännyt 25 ottelussa 32 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga